Skúsenosti s tyčovým vysávačom Rowenta clean 10
Prosím Vás poraďte mi dobrý tyčový vysávač, pokukujem po Rowenta x clean 10, máte ho niekto? Alebo aké máte skúsenosti s inými? Ďakujem❤️
Ja ho mám tiež ten vysávač x clean 10, som s ním spokojná lebo naraz vysáva aj zmyva. Akurát že neberie poriadne bordel pri krajoch napr pri linke alebo pri lištách. Keď vysavam zmyvam prvú polovicu domu tak zmyva ok alw keď už druhu polovicu domu zmyvam tak kefa zanechava stopy prachu a na našej podlahe to vidno. Takzw lepšie je u mna povysavat najprv vrchné podlažie potom dať na základnú vyčistiť nech sa očistí kefa a dovysavam len to je robota navyše lebo musím 2x čistiť filter 😃
Ja ho mám a som veľmi spokojná, za jeden čas mám aj povysavané aj umyte. Umýva kvalitne 😊 má nejaké neduhy čo mi vadia, napríklad že valec mi na bielych listach niekedy nechá prach keď idem okolo ale aj tak by som ho kúpila znova, je to skvelý pomocník a najlepšie na ňom je, že sa vyčistí sám a ja len vylejem špinavú vodu 😊
@len_nig keď sa dlhšie vysáva tak nezanechava špinavá kefa stopy na dlážke?
@anonym_23dfa3 ale zas čo čítam vy máte dve podlažia, my máme len bungalov normálnej veľkosti takže nestihne sa tak znečistit zrejme
@len_nig áno my mame taký stredne veľký dom, 3 izby hore a dole obývačka kuchyňa kúpeľňa a tak. Isto najmenej 60m2 takze ssi ss stihne valec znečistiť.

Ja ho mám a som veľmi spokojná, za jeden čas mám aj povysavané aj umyte. Umýva kvalitne 😊 má nejaké neduhy čo mi vadia, napríklad že valec mi na bielych listach niekedy nechá prach keď idem okolo ale aj tak by som ho kúpila znova, je to skvelý pomocník a najlepšie na ňom je, že sa vyčistí sám a ja len vylejem špinavú vodu 😊