icon

Skúsenosti so sedačkami Phase - kvalita

simon_87
22. nov 2025

Dobrý deň, aké máte prosím skusenosti so
sedačkami z Phase ? V showroome majú vystavené v podstate všetky, zdali sa nám kvalitné a pevne (najmä.v porovnaní s poľskými výrobkami ponúkanými v Asko, XXX Lutz, Mobelix a pod), zatial ale nemame osobnú skúsenosť. Ďakujem.

maca1984
•
22. nov 2025

Máme doma aj na chalupe. Veľká spokojnosť

koniarova
•
22. nov 2025

Máme už roky. Stále je vo výbornom stave. Kvalitné.

tinkavvv
•
22. nov 2025

Mame uz druhu v poradi, menili sme kvoli stahovaniu, lebo nam povodna rozmerovo nepasovala a spokojnost.

anonym_70e269
•
22. nov 2025

chceli sme tiež odtiaľ - prečítali sme si recenzie a radšej sme od toho upustili

simon_87
autor
•
22. nov 2025
@anonym_70e269

chceli sme tiež odtiaľ - prečítali sme si recenzie a radšej sme od toho upustili

@anonym_70e269 recenzie uvedené kde ? veľa negatívnych som práveže nenašla

sasa1310
•
22. nov 2025
@simon_87

@anonym_70e269 recenzie uvedené kde ? veľa negatívnych som práveže nenašla

@simon_87 my máme už asi štvrtú sedačku počas manželstva, phase sme mali jednu a jednoznačne bola najlepšia. Čo sa týka porovnania bola kvalitou úplne niekde inde ako ostatné

pe_mi
•
22. nov 2025

@simon_87 tiež točíme dokola Phase sedačky. Sú kvalitné

anonym_014fdd
•
22. nov 2025

Na kolko rokov chces tu sedacku? My v rodine menime po 10tich rokoch. Bud uplne novu, alebo novy potah. Tolko ti vydrzi aj polska. Teraz som si dala urobit u miestneho remeselnika a povedal mi, ze robi pre Cipex. A ze je to bezne, ze takito mali robia "na kolene" pre zname firmy. Pritom Cipex je velmi drahy. Pre mna je hlavnym kriteriom cena. Nechcem na drahy gauc pozerat 20 rokov.

simon_87
autor
•
22. nov 2025
@anonym_014fdd

Na kolko rokov chces tu sedacku? My v rodine menime po 10tich rokoch. Bud uplne novu, alebo novy potah. Tolko ti vydrzi aj polska. Teraz som si dala urobit u miestneho remeselnika a povedal mi, ze robi pre Cipex. A ze je to bezne, ze takito mali robia "na kolene" pre zname firmy. Pritom Cipex je velmi drahy. Pre mna je hlavnym kriteriom cena. Nechcem na drahy gauc pozerat 20 rokov.

@anonym_014fdd neviem aku mate predstavu o cene poľskej sedačky, resp. kde ste ju kupovali Vy, ale keď sme boli pre predstavu pozerať vo vyššie spomínaných obchodoch (asko a pod), cenovo boli niektoré 1500 a vyššie a vyzerali dosť labilne. druhá kategória su menšie predajne, kde sa ceny sedaciek pohybujú od 2000 vyššie kde nam v 90% povedali ze ich berú z polska. Takže polska sedacka častokrát nie je lacnejšia alternatíva.

mirkasan
•
22. nov 2025
@simon_87

@anonym_014fdd neviem aku mate predstavu o cene poľskej sedačky, resp. kde ste ju kupovali Vy, ale keď sme boli pre predstavu pozerať vo vyššie spomínaných obchodoch (asko a pod), cenovo boli niektoré 1500 a vyššie a vyzerali dosť labilne. druhá kategória su menšie predajne, kde sa ceny sedaciek pohybujú od 2000 vyššie kde nam v 90% povedali ze ich berú z polska. Takže polska sedacka častokrát nie je lacnejšia alternatíva.

@simon_87 sice nemam skusenost s phase ale davali sme si vyrabat od poliakov, ziemla a sme spokojni. Aj cenovo fajn. Lahko sa cisti a maju dobre recenzie

matkahelka
•
22. nov 2025
@anonym_014fdd

@anonym_014fdd chcem vidiet polsku sedacku, ktora vydrzi 10 rokov. teda vydrzat vydrzi, ale ako bude vyzerat a hlavne, aka bude vysedena.

katulkagajdos
•
22. nov 2025

@simon_87 my od nich mame sedačku- keď nám ju doniesli- mala dve mini vady, reklamovali sme - vybavené to bolo do mesiaca- žiadne vykrucacky, teraz má tri roky mame malé deti, ktoré po nej stále skáču, kocur sem tam do nej zatiahne pazúrami a je stále v super stave, takze u nás určite spokojnosť 👍🏻

sidicek
•
26. nov 2025

Mame phase uz roky( 10) ,bielu kozenu a je ako nova