icon

Smaltovaná verzus akrylátová vaňa

9. aug 2022

Zienky prosim poradte mi, ak sa do toho viac vyznate? Zariadujem kupelnu, potrebujem kupit vanu. Ktora jd lepsia - akrylatova alebo smaltovana?

Strana
z2
vikss1
10. dec 2025

@bursika tak ale mohol by si to niekto vziat ako vyzvu a zacat vytvarat nejaky patent. myslim, ze nas je viac takych, co by sme si to zadovazili😂

xeniii
12. jan 2026

@puticka7 A ten kyslík čo pridáva, to je k čomu dobré?

marcelik88
12. jan 2026

@puticka7 to ani netuším čo je, že soud system. Ale o kyslíku som už niekde počula, že sa pridáva, len vôbec si nepamätám, akú má funkciu.

27dianka
13. jan 2026

@zdenkatv3 A vieš, že nemusím. Úplne náhodou nejak prišla doma s mužom reč na takéto veci a on mi hovorí, že však také vane sa už dávno robia 😀 Akože neviem, či ozaj dlho už sa to robí, ale tak robí sa to, aj mi to ukazoval v nejakých prospektoch, čo má z práce.

bubbinaa
13. jan 2026

Tento rok sme sa konečne rozhodli, že sa pustíme do prerábky aj my. Už nás to strašilo aj pár rokov, len sme sa nevedeli odhodlať. Tak sme si dali záväzok, že rok 2026 bude tým rokom...

puticka7
15. jan 2026

@xeniii Nevedela som, hladala som, uz viem a pripajam obrazok s popisom 😀

puticka7
15. jan 2026

@marcelik88 No sound system je predpokladam to, ze si vies pustit hudbu. Ze to je nejak uz zabudovane. Neviem ci radio, ci si to vies prepojit aj s mobilom alebo tam maju nejaku relaxacnu hudbu vopred nahratu alebo ako. Ale mozem to tiez vyhladat 😀

mazisika
15. jan 2026

@bubbinaa a co vsetko vlastne idete menit? ci komplet rekonstrukcia celej kupelne?

xeniii
22. jan 2026

@puticka7 Potrebujem to vidieť a asi aj mať doma 😀

vierka_z
22. jan 2026

Baby, nas to asi uz dobehlo, a ked sa otepli, ideme menit vanu. Tato nasa je uz v zalostnom stave. Este som sa nedokopala ziadnu pozriet, lebo ved vana ako vana, ci nie? Potrebujem nieco okrem rozmerov zohladnovat?

zdenkatv3
28. jan 2026

@27dianka Noze mi to posli teda, co to je ako to je 😀

vierka_z
28. jan 2026

Takze si si vlastne nic neobjednala 😂 Tak potom neviem, co ja chcem vyberat.

27dianka
2. feb 2026

@vierka_z Tak ono vaňa nie je len vaňa. Keď sme začali pozerať, tak som si myslela, že stačí rozmer, ale až keď som ich videla naživo, tak som pochopila rozdiel. Veď ja som sa na to aj tuto pýtala dávnejšie tiež.
Treba brať do úvahy nielen veľkosť, ale ako sa v nej ležalo (tvar a sklon), hĺbku, kde je odtok, materiál a aj to, či má protišmykovú úpravu alebo nejakú inú, teraz je toho už veľa.

bubbinaa
3. feb 2026

@27dianka to ma ani nestras, že toľko toho budem musieť zohľadňovať 😂 Však to budeme naozaj celý rok prerábať...

gastanka32
3. feb 2026

@vikss1 A to mas akoze realne odskusane, ci len pises podla toho, co si niekde zachytila?

vikss1
3. feb 2026

@gastanka32 asi neviem, co presne myslis teraz, ten patent? to je taka fikcia, ze by to bolo fajn, keby sa mi voda vo vani casom dokaze prihrievat a udrziavat istu teplotu 😂

xeniii
6. feb 2026

@bubbinaa Tak nemusíš to brať to úvahy, ale potom sa nemôžeš sťažovať, že ťa nikto nevaroval 😀 Však normálne si choďte pobehať, popozerať a asi tú vaňu aj vyskúšaj. Nikto ti nič na to nepovie, máš na to právo. Sedačku, stoličky a kadečo iné si tiež skúsiš predtým, ako to kúpiš.

bubbinaa
8. feb 2026

@xeniii ja som rada, keď mi poradíte 😉 Len ma zaskočilo, na čo všetko sa upriamiť. Vane sa tiež skúšajú? To som ešte nevidela 😀 Niekde ani len na gauč nedovolia sadnúť...

bursika
16. feb 2026

@bubbinaa Môžeš - nemôžeš... Keď mám o niečo vážny záujem, tak si to vyskúšam. A nech ma skúsia zastaviť 😀 To si môžeš inak rovno objednať aj z nejakého eshopu, ak nepotrebuješ skúšať.

bubbinaa
16. feb 2026

@bursika som si to práve predstavila, ako si v šatách a lodičkách ľahnem v obchode do vane 😂

puticka7
19. feb 2026

@bubbinaa V takomto outfite som nikdy nesla kupovat vybavenie, ked sme stavali alebo ked sa prerabalo, ale tak proti gustu.... 😀 Teplaky a mikina to istia. A mozes sa valat a lihat si, kam len chces 😀

vikss1
23. feb 2026

@puticka7 mozno tak bezne chodi, nie je to len akoze outfit, ale proste jej styl 🙂 ja mam napriklad tiez v satniku minimum sportoveho oblecenia, ak nepocitam to do posilnovne.

zdenkatv3
4. mar 2026

@27dianka dianka, ty si na mna asi uplne zabudla 😀 co tie prospekty, vies to nejak zdokumentovat alebo aspon napisat, ze co tam take bolo? alebo kde by sa to dalo najst?

fednaja
4. mar 2026

@puticka7 ale musíš uznať, tá predstava, ako si tak oblečená líha do vane, je komická. Ešte keby požiadala personál o podržanie kabáta a kabelky 😂 Ale nejak som sa tu stratila vo fashion príspevkoch, teda ak vaňu, tak akú odporúčate? 😉

zdenkatv3
5. mar 2026

@fednaja no. my sme kupovali smaltovanu. myslim si, ze keby a pre taku rozhodnes, tak to isto nebude krok vedla. hladas nejake inspiracie?

vikss1
5. mar 2026

@zdenkatv3 a kde ste ju, prosim ta, kupovali?

bursika
9. mar 2026

@vikss1 Najlepšie je obehať obchody a kúpeľňové štúdiá. Nech si to aj pozrieš naživo. To je vždy lepšie ako pozerať len obrázky. Už potom by si vedela kúpiť aj tak, že si objednáš. To je zase výhoda, že nemusíš riešiť, ako takú vaňu dopraceš domov, lebo ti ju dovezú 😀

marcelik88
9. mar 2026

@bursika ja si radšej všetko pozriem tiež naživo, veď fotky vedia skreslovať. Potom už kupujem podľa toho, ako to je cenovo buď online, alebo teda v kamennej predajni.

puticka7
13. mar 2026

@fednaja Alebo este pripada do uvahy ten personal poziadat o to, aby tam vliezol miesto teba 😂

Strana
z2