icon

Smaltovaná verzus akrylátová vaňa

9. aug 2022

Zienky prosim poradte mi, ak sa do toho viac vyznate? Zariadujem kupelnu, potrebujem kupit vanu. Ktora jd lepsia - akrylatova alebo smaltovana?

Strana
z2
vikss1
10. dec 2025

@bursika tak ale mohol by si to niekto vziat ako vyzvu a zacat vytvarat nejaky patent. myslim, ze nas je viac takych, co by sme si to zadovazili😂

xeniii
12. jan 2026

@puticka7 A ten kyslík čo pridáva, to je k čomu dobré?

marcelik88
12. jan 2026

@puticka7 to ani netuším čo je, že soud system. Ale o kyslíku som už niekde počula, že sa pridáva, len vôbec si nepamätám, akú má funkciu.

27dianka
13. jan 2026

@zdenkatv3 A vieš, že nemusím. Úplne náhodou nejak prišla doma s mužom reč na takéto veci a on mi hovorí, že však také vane sa už dávno robia 😀 Akože neviem, či ozaj dlho už sa to robí, ale tak robí sa to, aj mi to ukazoval v nejakých prospektoch, čo má z práce.

bubbinaa
13. jan 2026

Tento rok sme sa konečne rozhodli, že sa pustíme do prerábky aj my. Už nás to strašilo aj pár rokov, len sme sa nevedeli odhodlať. Tak sme si dali záväzok, že rok 2026 bude tým rokom...

puticka7
15. jan 2026

@xeniii Nevedela som, hladala som, uz viem a pripajam obrazok s popisom 😀

puticka7
15. jan 2026

@marcelik88 No sound system je predpokladam to, ze si vies pustit hudbu. Ze to je nejak uz zabudovane. Neviem ci radio, ci si to vies prepojit aj s mobilom alebo tam maju nejaku relaxacnu hudbu vopred nahratu alebo ako. Ale mozem to tiez vyhladat 😀

mazisika
15. jan 2026

@bubbinaa a co vsetko vlastne idete menit? ci komplet rekonstrukcia celej kupelne?

xeniii
22. jan 2026

@puticka7 Potrebujem to vidieť a asi aj mať doma 😀

vierka_z
22. jan 2026

Baby, nas to asi uz dobehlo, a ked sa otepli, ideme menit vanu. Tato nasa je uz v zalostnom stave. Este som sa nedokopala ziadnu pozriet, lebo ved vana ako vana, ci nie? Potrebujem nieco okrem rozmerov zohladnovat?

zdenkatv3
Včera o 09:20

@27dianka Noze mi to posli teda, co to je ako to je 😀

vierka_z
Včera o 22:18

Takze si si vlastne nic neobjednala 😂 Tak potom neviem, co ja chcem vyberat.

Strana
z2