Smaltovaná verzus akrylátová vaňa
Zienky prosim poradte mi, ak sa do toho viac vyznate? Zariadujem kupelnu, potrebujem kupit vanu. Ktora jd lepsia - akrylatova alebo smaltovana?
@27dianka To na vani je potom takyto panel? To zvnutra ci zvonka? Nevidela som este nic take v predajni. Ale tak zase je pravda, ze nechodim tam len tak bezne pravidelne na prieskum, ze co je nove 😀
@gastanka32 No ja si to tak predstavujem. Ved by bola blbost, keby si ho mala niekde zvlast umiestneny.
@pannama1 Inak mne sa toto ešte nikdy nestalo, že by sa mi šmyklo vo vani tak, že by som padla. Buď to bola zakaždým nejaká super vaňa alebo si dávam až moc veľký pozor 😀 Ale viem, že je taká úprava, čo sa dáva na vane, aby sa nešmýkalo v nej. A nemyslím tým teraz protišmykové podložky 😀
@pannama1 Inak mne sa toto ešte nikdy nestalo, že by sa mi šmyklo vo vani tak, že by som padla. Buď to bola zakaždým nejaká super vaňa alebo si dávam až moc veľký pozor 😀 Ale viem, že je taká úprava, čo sa dáva na vane, aby sa nešmýkalo v nej. A nemyslím tým teraz protišmykové podložky 😀
@xeniii šmýka sa ak niekto pred tebou si napríklad dá masku na vlasy alebo sa kúpe a dá do vane nejaké oleje a potom vaňu riadne neopláchne... Ale ak sa opláchne riadne alebo nedá nič takéto "mastné" nešmýka sa v žiadnej vani.
@marsmykkok Tiež si myslím, že pre bežných ľudí to nie je vyslovene nejaký problém. Akože potom pri starších ľuďoch, keď už aj tá stabilita nie je taká ako kedysi, alebo malé deti, keď sú pojašené, tak to je iné, tam sa to pošmyknutie môže prihodiť veľmi ľahko zase...
@marsmykkok ono aj sprchový gél alebo mydlo dokáže na vani urobiť taký ten film. Oleje a masky na vlasy sú v tomto ale topky, to je jasné. A niekedy ani tie nejdú tak ľahko opláchnuť, ako by sme chceli.

@27dianka za mňa kľudne môžeš ešte niečo pridať, aspoň sa to tu obrázkami obohatí. A nepostrehla som, toto máš doma či ako?