Stroj na vodu Bosh THD2023
Ahojte maminy,
prosím Vás ktorá máte tento zázrak doma? nižšie pridávam link. Máme ho už niekoľko rokov a potrebovala by som zmeniť množstvo vody ( doteraz som to ani raz nerobila, vyhovovalo nám) a podľa postupu v návode mi to nefunguje. Neviete mi prosím poradiť, Ďakujem
@midori123 áno, že chcem viacej vody. Od výroby dáva 120ml, ale dočítala som sa,že je to možné zmeniť.
@midori123 myslím tak,že mi na jedno stlačenie pustí viacej tej vody aby som nemusela stáť pri ňom a opätovne šťukať, a už ho nemáš? ja som tiez spokojná fachčí len toto mi nejde zmeniť a nebiem prečo.
@barbarella5 ahoj, nie, uz ho nemam...:(
Mne to nastastie islo zmenit s tym kolieskom. Max mi islo ak si dobre pamatam 300ml.
Ak to tebe nejde, tak netusim kde potom moze byt chyba. Ja som tam dala pohar, a na koliesku som stlacila velkost nakresleneho poharika a davkovalo to pekne tak, ako malo🤷♀️😊
@midori123 na koliesku si mala množstvo vody, na tych jednotlivých tlačítkach? hmm tento typ stroja? ja mám na tom koliesku len teploty vody nakreslené a pustí mi 120ml , v navode je napísané ,že sa to dá zmeniť podľa postupu v navode ale mne to nefunguje.
@barbarella5 zvlastne, teraz som to ukazala muzovi, a on mi sam povedal ze my sme tam mali moznost, kolko vody, resp. aku velkost poharika sme tam dali, tak nam nalialo🤔😳
@midori123 hmm asi ste mali novší model :´( alebo neviem. No nič každopádne ďakujem za snahu pomôcť.

@barbarella5 ako zmenit mnozstvo vody?
Ze chces aby ti daval viac, alebo menej do pohara?
Lebo tam ro mas na tom koliesku nakreslene, ci chces vela alebo malo.
Ja som ho mala, ale v bielej farbe a bola som s nim max spokojna😊