icon

Umývanie riadu bez leštidla

mata797
22. jún 2025

Ahojte, vadí mi smrad z leštidla v umývačke riadu. Už som použila rôzne. Môžem používať umývačku riadu aj bez lestidla? Nepokazí sa? Ďakujem

elanor
•
22. jún 2025

staci pouzit tablety vse v jednom, kde vsetko, a mas po starosti.
Pokazit sa nema preco. Resp. nie kvoli nepouzivaniu lestidla.

vanilkovazmrzka
•
22. jún 2025

Ja stale pouzivam tablety 3v1 ale aj tak davam aj lestidlo lebo ma rozculuje ked svieti kontrolka 🤣

marca12
•
23. jún 2025

@mata797 Lestidlo je uplne zbytocne. Ked umyvas rucne,tiez nedavas lestidlo. Nepouzivam ho vobec a mam krasny riad.

barka1
•
23. jún 2025

@mata797 nikdy som lestidlo nepoužila. Máme ju 15 rokov a stále frčí.

aalt
•
23. jún 2025

Nasa lestidlo este nevidela. Ale pouzivame tablety, kde teda trochu je. Lestidlo pomaha aby nezostavali flaky na skle, priboroch a tak. Hlavne to sklo. Samozrejme sol musi byt. Tiez ma irituje kontrolka, mohla byt aspon inej farby.

crazy_lazy
•
23. jún 2025

Od samého začiatku nepoužívam lestidlo do umývačky. Za mňa zbytočná ďalšia chémia. Používam kapsule 3v1 ktoré ho už obsahujú. A kontrolku na umývačke som vypla, takže mi tam nič nesvieti.

aalt
•
23. jún 2025
@crazy_lazy

Od samého začiatku nepoužívam lestidlo do umývačky. Za mňa zbytočná ďalšia chémia. Používam kapsule 3v1 ktoré ho už obsahujú. A kontrolku na umývačke som vypla, takže mi tam nič nesvieti.

@crazy_lazy diky. Ani ma nenapadlo, ze sa to da vypnut. Prave som to tiez vypol. Diky.

katina02
•
23. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Ja stale pouzivam tablety 3v1 ale aj tak davam aj lestidlo lebo ma rozculuje ked svieti kontrolka 🤣

@vanilkovazmrzka Bože 😀 To presne aj ja 😀
Stalo by sa niečo, keby sa tam naleje len voda? 😀

malinovka333
•
14. júl 2025

Ja lestidlo nepouzivam.mam ho vypnute a nesvieti ziadna kontrolka

malinovka333
•
Autor odpoveď zmazal
•