icon

Upratovací robot do 700 eur

mike_bassett
23. okt 2020

Ahojte mamičky. Chcel by som manželku prekvapiť a kúpiť robotický vysávač, ale pozerám, že ponuka je fakt bohatá. Chcem taký, čo vie aj vytierať. Do bytu. Nejaký dobrý. Malo by to byť schopné prekonať prah, podľa možnosti. V byte máme zväčša laminátové podlahy, dlažbu, jeden koberec.
Odporučíte mi nejaký z vlastnej skúsenosti ? Cena neviem, do 600, možno 700 eur ?
Vďaka 🙂

helcanw
23. okt 2020

@mike_bassett za mna Xiaomi roborock s5, u nás fici 2x za deň 👍

petka9
23. okt 2020

@mike_bassett my mame teslu. Mame dva vysavace kedze mame poschodovy dom a 100000% spokojnost. Vysava, vytiera a cena bola 250 eur za jeden 🙂 u nas bezi 1x do dna na vysavanie a 1x za 3 na vytieranie podlah

panelacikova
23. okt 2020

@helcanw
@petka9 pridám sa s otázkou, ako to vytiera? nie je to nejak na mokro? kvôli tým laminátovým podlahám. a čo sa týka toho, kam má ísť, on sa nejak programuje? mám veľmi malý byt síce, ale už ma unavuje popod postele a kade tade stále prach naháňať. tiež by ma taký pomocník potešil. čisto teoreticky, dámy, keď bude váš robot vytierať a vy si nájdete minútku času, nejaké video by sa nenašlo? 🙂 myslím origoš, z praxe. je mi jasné, že na nete v rámci ponuky tovaru budú skvelé videá, mňa by však zaujímala realita.

petka9
23. okt 2020

@panelacikova neda sa tu pridat video ale na nete urcite bude. Tiez mame laminatove podlahy a dlazby 🙂 vytiera tak, ze podlaha ostava taka kusocek vlhka co vyschne asi za minutku. Akokeby utries s vlhkou servitkou 🙂 neprogramuje sa nijak. Zo schodov nespadne lebo ma senzor, tak isto aj narazove senzory. Prechod pri vysavani z podlahy na koberec nie je problem a prejde aj cez mensie prahy. Ak nahodou nechcem aby niekam siel, tak tam polozim nejaku prekazku ako topanku,knihu a podobne 🙂

panelacikova
23. okt 2020

@petka9 no a ako teda "krúži" po tej ploche? ja mám napríklad 38 m2 bez prekážky. ako vie, kam ísť? tak, aby nešiel 5x na jedno a to isté miesto a niekam vôbec?

petka9
23. okt 2020

Tu je a s prehladom vysaje aj takyto koberec.

panelacikova
23. okt 2020

@petka9 Ďakujem. koberce viac-menej ani nemám. mne ide skôr o to, že máme množstvá vlasov po podlahe a lezie mi to na nervy. fakt by sa mi hodilo tak raz za 2 dni povysávať a bežným vysávačom sa mi akosi nechce. stále ho vyťahovať zo skrine.

petka9
23. okt 2020

@panelacikova nase chodia od stany po stenu a kopiruju tak miestnost. Vseobecne ked ho zapnes tak vysava dlhsie a jednu miestnost prejde aj 3x takze mala sanca ze nieco vynecha a ak naaahodou tak je k nemu aj dialkove a nasmerujes ho na spinku co ostala

petka9
23. okt 2020

@panelacikova ja osobne mam vlasy do polovicky stehien takze u nas je ich neurekom 😀 na vlasy je super len treba pravidelne odstranovat z metliciek a z kefky tie ktore sa tam zamotkali ale to je 30 sekund roboty

izasindlerova
23. okt 2020

My máme roborock s6 a super, jediný upgrade do budúcnosti by bol vysavač čo má dokovaciu stanicu so zásobníkom, aby ho nebolo treba po každom vysávaní čistiť.