icon

Vstavaná alebo voľne stojaca chladnička: Skúsenosti a rady

Dnes o 16:34

Ahojte,

navrhujeme novú kuchyňu a nevieme sa rozhodnúť medzi vstavanou a voľne stojacou chladničkou. Dizajnovo sa nám viac páči vstavaná, ale počúvame, že má menší objem, býva drahšia a prípadná výmena je komplikovanejšia.

Ak by ste si dnes zariaďovali kuchyňu znova, išli by ste opäť do vstavanej chladničky, alebo by ste radšej zvolili voľne stojacu?

Vždy sme mali voľne stojacu, ale nikdy sme nemali kuchyňu na mieru. Tak sme to nikdy vlastne ani nemuseli riešiť.

biba_18
Dnes o 17:01

je menšia, samozrejme, lebo do rozmeru korpusu musíš vopchať celú chladničku.. mám voľne stojacu. vstavaná ma ani nijak neohuruje dizajnovo. mám kuchyňu na mieru.

petamich
Dnes o 17:03

V starom byte sme mali vstavanu, do noveho sme tiez davali vstavanu, ked mam kuchynu na mieru a dekor aky sa mi paci, tak volne stojaca by mna osobne rusila 🙂 chcela som jednotny dekor, preto som si ho dala vyrobit, aby sa mi pacil.

A nemyslim si, ze su dramaticky mensie. Oni sa uz dnes vyrabaju tak, ze su to spotrebice na vstavanie, cize nemaju predne dvierka a pod. aby si si tam mohla dat svoj dekor.

martyzpp
Dnes o 17:05

Su aj 70cm siroke vstavane chladnicky a objemom sa vyrovnaju volne stojacej. Su ale drahsie.

autor
Dnes o 17:13

Vizuálne sa mi viac páči vstavaná.

anonym_9119e1
Dnes o 17:18
@anonym_autor

Vizuálne sa mi viac páči vstavaná.

@anonym_autor my pôjdeme do vstavanej, tej širšej, čiže v pohode

anonym_354fcd
Dnes o 17:23

@anonym_autor vsade mame vsetko vstavane okrem chladniciek kvoli tomu, co si napisala ako nevyhody... pride mi, ze ostatne spotrebice mas dost na vyber aj zo vstavanych, pri chladnickach mi to pride obmedzenejsie...

anonym_78655f
Dnes o 17:33

Moja známa mala veľký problém kupit vstávanu do svojej pôvodnej skrine po 10 rokoch. Danú veľkosť už nevedela zohnať. Že bola skoro mesiac bez chladnicky. Ja by som vstavanu nechcela

biba_18
Dnes o 17:35
@martyzpp

Su aj 70cm siroke vstavane chladnicky a objemom sa vyrovnaju volne stojacej. Su ale drahsie.

@martyzpp veď ale v rozmere 70… a vyrovnajú sa voľnej 60 😏 či?

biba_18
Dnes o 17:36

keď sa ti páči 🤷‍♀️

anonym_2a95f0
Dnes o 17:42

Mame kuchyňu do centimetra na mieru pre mna.
Chladnicka voľne stojaca s mraznickou dolu.
Aj vzhľadovo je krásna, tie vyššie rady značiek sú fakt pekne urobene.
Kým nás bolo doma viac, boli vedľa seba vstavané vysoké monoklimaticke chladnicka a mraznicka.
Tie robia asi všetky značky.

lukbe
Dnes o 17:48

My tiež kuchyňa na mieru, chladnička s mrazničkou volne stojaca. Je to fajn.

akvi
Dnes o 17:58

My máme vstavanú a teraz sme nedávno menili, lebo sa pokazila a teda žiaden problém nebol. Je menšia, ale mne to nevadí, my ju aj tak máme poloprazdnu 😂. A to ju máme ešte aj pomerne malú. Tak sa mi to vtedy páčilo a sme si povedali, že keď nebude stačiť, dáme druhú do špajze. Samozrejme sme ju nikdy nedali, lebo nie je treba. Akurát mám osobitne mrazak v tej špajzi, ten by som nabudúce dala podstatne väčší. Mne vizuálne nevadí ani voľne stojaca, pokiaľ je niekde na kraji a netrci do priestoru. A je fakt, že tie volne stojace sú podstatne lacnejšie a je lepší výber.

zana87
Dnes o 18:32

Mám vstavanú (kuchyňa robená pred cca 5 rokmi a vtedy bola najväčšia na trhu tá chladnička), ale už by som vstavanú nechcela kvôli objemu. Na sviatky alebo väčšie oslavy je malá. Dizajnovo samozrejme vstavaná vyzerá lepšie, ale ak sa pokazí, pravdepodobne pôjdem už len do voľne stojacej.