Využívate teplovzdušnú fritézu?
Ano?Nie?Skusenosti?Nazory?Pouzivate casto,alebo je to skor lapac prachu?Budem rada za vsetky feedbacky a tipy.Dakujem 😊
U nas vyuziva hlavme syn, ja pouzivam len ked robim nieco vyprazane
My ju používame každý deň, u nás po konvici a kávovare, najviac využitý spotrebič.
Používam ale niekedy mám chuť ju hodiť z okna podobne ako aj tlačiareň notebook tablet a xy veci na ktoré nemám nervy 😍 🤣 🤣 🤣 zemiaky grilované urobí dobre ale so stehnami mi dnes došli sily, nie a nie sa urobiť
@maminkadeticiek najlepšia vec len nemozes kupit hocijakú lebo nemusi byt taká silná, urobíš tam čokoľvek hlavne jedla čo sa robia na oleji
@maminkadeticiek Mam pomerne velku, ale nepouzivam. Pre 4-clennu rodinu je mala.
@maminkadeticiek
100 × za posledny mesiac to iste, nebud leniva
@anonym_73d32f Tak sorry,ja tu netravim dni,na rozdiel od mnohych,tu.Nemam to odkial vediet.
@anonym_73d32f Tak sorry,ja tu netravim dni,na rozdiel od mnohych,tu.Nemam to odkial vediet.
@maminkadeticiek ved práve na to je lupa
@maminkadeticiek
100 × za posledny mesiac to iste, nebud leniva
@anonym_73d32f tak na čo komentujes, scrolluj na inú diskusiu
Lezi odvtedy co sme ju dostali nevybalena v krabici, ked som videla ake male su tie priehradky, tak som to ani neskusala, mne to prislo ako zly vtip 😂
jednoznacnu odpoved nedostanes .. ako ku kazdemu spotrebicu .. u nas ide casto ... ked som dlhsie v praci mala si tam urobi pizzu,hranolky alebo rybie prsty etc..nemusim sa bat ze sa ofrcka olejom ... kura je v nej uzasne .. a vela veci ked nestiham ... nemam ani mikrovlnku tak aj ohrievam neiktore veci v nej ..
som sama, takze mam mensiu, pre 1-2 osoby. ide skoro denne
@maminkadeticiek používam každý deň aj 3/4x. Máme doma s 2 zásuvkami. Excelentná vec.
Podla mna zalezi na tom ake jedla preferujes. Ak viac pecenych, vyprazanych oplati sa. Ak skor dusis, tak nie. Kura je dobre, no skor s kozou. Da sa pouzit aj na zdrave zohrievanie (aj napr. kolacov z mraznicky).
@maminkadeticiek Ja ani nie, ale manžel na ňu nedá dopustiť. Robí tam syry, hranolky, zeleninové placky, všeličo.
Ja pouzivam casto. Ono je to ale v mojich ociach nie az tak friteza, skor taka rychla rura. Cize veci, co som predtym robila v rure 3/4 hodiny, teraz mam za 15 minut.
Áno, používame ju niekoľkokrát do týždňa. Už sme dokonca aj kúpili takú s väčším košíkom, lebo tá klasická nám bola malá a musela som aj na 2-3x robiť a teraz pekne všetko naraz 🙌
@maminkadeticiek Mam pomerne velku, ale nepouzivam. Pre 4-clennu rodinu je mala.
@beata_k akú konkrétne máte a je vám mala?
Baby poradte co robim zle, ja ked tam robim hranolky alebo aj tie rybie prsty vzdy su take ako keby nedorobene rozmocene, gumene. A to dam aj na 200 stupnov a robim dlhsie a fakt ani trosku chrumkave, mozno tak par hranolkov, . A to ju nejak nepreplnam.
jednoznacnu odpoved nedostanes .. ako ku kazdemu spotrebicu .. u nas ide casto ... ked som dlhsie v praci mala si tam urobi pizzu,hranolky alebo rybie prsty etc..nemusim sa bat ze sa ofrcka olejom ... kura je v nej uzasne .. a vela veci ked nestiham ... nemam ani mikrovlnku tak aj ohrievam neiktore veci v nej ..
@anonym_badf2a keby si mala robila tu pizzu, hranolky a rybie prsty normalne v rure, tak by sa snad ofrkala olejom? Nechapem
@anonym_badf2a keby si mala robila tu pizzu, hranolky a rybie prsty normalne v rure, tak by sa snad ofrkala olejom? Nechapem
@belllinka a naco by zapinala celu trubu cakala az sa zahreje etc ked ai to spravi vvteplovzdusnej za 5minut?
@beata_k akú konkrétne máte a je vám mala?
Pouzivam casto, vcera som tam piekla ryby. Synovi tam robim hranolky, peciem kura, peciem zeleninu. Nemusim cakat kym sa mi rozohreje rura, takto mam vsetko ovela rychlejsie
Sestra ma s dvoma suflikmi a pouziva ju ked maju navstevy na hranolky a pecene kuracie kusky.
Ja mam phillips, tu najvacsiu, kde zmestim cele kura. Je nas 5 a urobim tam pohodlne aj hranolky z dvoch kil zemiakov. Sama si navoli teplotu a dlzku pecenia. Mam ju uz tri roky a vyuzivam casto stale.

@maminkadeticiek daj na stene do lupy, skoro každý den sa to tu rozobera