icon

Zabudnutý hrniec na elektrickom sporáku

13. jan 2022

&&&ahojte,varila som vecer parky azle sme sarozumeli smutom,jasomslaspat,on ich nevypol.Tak az poziar nasporaku,vsade zapach.Poradte,ako sa ho zbavit co najrychlejsie,je tohruza.Byvame v dome.

autor
13. jan 2022

s muzom sme sa nepochopili,ja som mu vravela,nech vypne

autor
14. jan 2022

tak asi nie je vela takych,co saim to stalo.Nikto ziadna rada?

monka105
14. jan 2022

Prepáč, ale tvoj muž vedel, že spíš a on nechal ďalej variť párky na sporáku bez toho, aby mu bliklo? 😄 A ty bežne niečo postavíš na sporák a potom ideš spať? Vy ste teda zaujímavá dvojka, snáď máte poistenú nehnuteľnosť. Zápach jedine vetrať.

autor
14. jan 2022

@monka105 islasomurychlene uspavat.🙂No a on prepocul,co ma vypnut,asi myslel,ze TV,tak neponahlal sa...az zapach ho vyhnal.Navyse bol naposchodi.🙂

autor
14. jan 2022

Praveze pred spanim skontrolujeme vzdy vsetko-nuz,stalo sa.

autor
14. jan 2022

Skor som mala na mysli nejake pripravky,babske rady najma zvlastnych skusenosti.(Tym,ze bol na poschodi,tak to nepodchytil okamzite,takze jasne,ze vsetko vyumyvam a vytepujem vratane caluneni.)

luccija
14. jan 2022

Budeš to cítiť ešte dlho

autor
14. jan 2022

@luccija uf,o tyzden poriadame okruhlu oslavu a plny dom hosti na cely vikend,to je nacasovanie...

sterea
15. jan 2022

Hrniec vyhoďte alebo dajte doňho čistý ocot, povarte nechajte odstáť do druhého dňa, môžete viackrát zopakovať. Kým ho nevycistite nenechávajte ho v dome. Podlahy, sporák .... vyčistite vodou s octom. Ocot je výborný lapač pachov, nebojte sa dom vám nebude smrdieť po octe.

denda007
15. jan 2022

Vraj pomáha keď dáte do hrnca variť vodu s otcom, ťa pomáha pohlcovat pachy.len nezabudnite opäť vypnúť sporák 😀

autor
16. jan 2022

@sterea
@denda007 dakujem

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
sterea
16. jan 2022

Ten ocot v hrnci a jeho varenie slúži na uvoľnenie pripálenín v hrnci, takto ho krásne vyčistíte, niekedy to ale treba viackrát zopakovať ako som písala.

autor
16. jan 2022

@sterea ocot pomohol,aj varenie,aj cistenie,este som povarila oregano a rozmiestnila mletu kavu v miskach.Diky za tipy.
@denda007