icon

Elektrický hrniec pre internát

jaja1979
4. apr 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosť s takýmto nejakým hrncom? Chcem pre dcéru niečo také na internát,keďže internátna kuchynka obsahuje len dvojplatnicku bez akéhokoľvek vybavenia na cca 50 studentov...Máte skúsenosť s inými značkami? Alebo je to blbosť a bude na to len sadať prach
...? Ďakujem pekne

Elektrický hrniec pre internát
jarkaslck
•
4. apr 2025

Ahoj, ja som mala na internate Remosku, a to bolo skvele, vedela som si v tom upiect maso, zemiaky, zapekat. Su mensie aj vacsie. Teraz uz mam taku verziu, ze aj tlakovu pokrievku ma, v hrnci sa da normal varit.... tak to by som poradila pozriet.

madeincssr
•
4. apr 2025

@jaja1979 nie su velke tepelne spotrebice na internate zakazane? Moze to byt nielen z dovodov poziarnej bezpecnosti, ale aj z dovodu nedostatocne dimenzovanej elektrickej siete/vodicov (keby si viaceri na jednej faze pozapinali spotrebice s prikonom 1000 - 2000W), resp. isticov?

jaja1979
autor
•
4. apr 2025

@madeincssr aha, dobrá otázka... To jej dam zistit...dakujem

zalka
•
4. apr 2025

@jaja1979 ináč len taka otázka... Aké vybavenie by mala mať kuchynka?
Ak by tam boli erarne hrnce dokázala by si v nich variť? Lebo ja nie... Každý študent mal za našich čias svoje hrnce a panvicu a riady.

jaja1979
autor
•
4. apr 2025

@zalka no, netvrdím, že tam má byť extra vybavenie, ale dvojplatnicka a jeden antikorovy mikro drez plus batéria a pracovná plocha v dĺžke jeden meter pre 50 dospelých je fakt zúfalé. Nič viac v tej kuchynke nie je. A to som si myslela, že od mojich čias sa to aspoň trochu pomenilo. Ale toto sa nezmenilo od čias štúdií mojho otca, a to myslim vážne, bohužiaľ. Preto pozerám iné alternatívy.

maranco
•
4. apr 2025

@jaja1979 Rozhodne mancini stránku ani nepozeraj sú to podvodníci a z Číny by som nekupoval elektrický hrniec.
https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut-zivot-na-socialnych-sietach-showbiz/internetovy-obchod-mancini-sk/

zalka
•
4. apr 2025

@jaja1979 no si vezmi kto by tie erarne hrnce umýval a co by v nich skončilo... Z toho titulu by som nepoužívala. A stačí na to aby uvarili. Prípadnú vodu zliali do drezu...

blsa
•
4. apr 2025

To je na internátoch asi štandard , že tam nie je žiadne iné vybavenie. Dcére sme kúpili jeden hrniec s pokrievkou, jednu panvicu + základné veci do kuchyne nožík, denko, príbor, tanier, misku na polievku/müsli, pohár, hrnček utierku, hubku, malu fľašku jar, utierku ... a aby si to mala ako do kuchynky odniesť má to všetko v malej bedničke /alebo veľká dóza, alebo tacka/ + tam má olej a zoberie si tie suroviny z čoho ide variť. V kuchynke uvarí, naloží si na tanier, umyje za sebou riad a všetko si zoberie na izbu a tam sa naje. + Na izbe má kanvicu na čaj, kávu, vifonku... Nie je to nič extra, ale dá sa. Minulý rok si vzala už aj panigril - to mala na izbe, robila si v tom sendviče, tortilly, veľmi si to chválila. A tento rok má už aj teplovzdušnu fritezu /nie je dovolená, musí ju skrývať, ale oni majú kontroly vždy vopred ohlásené , dúfam že ju kôli tomu nevyhodia z internátu, lebo bude pod mostom/ tak to je už internátny luxus 🤣 dokonca aj koláčik si upečie. Na začiatku som jej na izbu núkala aj mikrovlnku, ale to nechcela. Neviem aku máš predstavu, čo by si v takom hrnci varila? Polievky?

marca12
•
4. apr 2025

Najskor zisti,ci vobec mozu pouzivat elektricky hrniec. Za mojich cias bola aj remoska na tajnasa.

zuzinka888
•
4. apr 2025

Ak je to strediskolsky internat tak asi nepovolia. Nasa nemoze mat ani lampičku na stol ak nie je baterky. O zehlicke na vlasy moze len snivat. A po poziary v Nitre im mozno aj "mobily nabijat zakazu"🙈. Podpisovali sne speci tlacivo ze mat spotrebice je povazovane za hrube porusenie domoveho poriadku a hrozi vyhadzov.

blsa
•
4. apr 2025

@zuzinka888 keď píše, že pre 50 dospelých tak asi vysokoškolský. Naša má obmedzenie že do 700 vatov

zuzinka888
•
4. apr 2025

@blsa v uvodnom pise iba o studentoch. Necitam komentare- nie je to povinne.

margotka17
•
5. apr 2025

@jaja1979 a čo taký sendvicovac, hriankovač, waflovac, že by si vedela raňajky a večeru nejaký narýchlo spraviť?