Zakladanie vlastnej domácnosti
Ahojte,
o rok končím školu, a tak si s najväčšou pravdepodobnosťou budem zakladať vlastnú domácnosť. A keďže sa za ten rok odhaduje inflácia až 20%, rozmýšľam, že by som si nejaké vybavenie kúpila už teraz. Ide hlavne o to, aby:
-bolo relatívne malé, ľahko skladné
-esteticky neutrálne (nebudem kupovať napr. obliečky, keď ešte neviem do akých farieb a štýlu bude byt ladený)
-bez doby expirácie (takže určite nie drogéria, ale ani elektronika, tá má tiež obmedzenú životnosť)
Dobrým príkladom je kuchynské vybavenie (hrnce, nože, príbory...), len babka má toho dosť a neviem či mi to nebude chcieť darovať. Preto by som vás rada poprosila o tipy na ďalšie veci, ktoré môžem takto dopredu „investične“ kúpiť.
Ďakujeeem
skoc v BA na mestsky bazar, do kuchyne za par eur kupis veci, po novom sa to bude volat KOLO. bude to otvorene kazdy den
@stinovy_odpadlik na prezitie ti staci malicko, 2 hrnce, 3 utierky, par poharov, matrac atd. Ja by som zasoby asi nerobila, a drogeria expiraciu nema, zvycajne po otvoreni 6-12 mesiacov.

@stinovy_odpadlik obliečky,plachty, uteráky, utierky na riad, veci do kuchyne, a toto by bolo všetko čo ti stačí. Ostatné postupne, aj tak ťa najviac vyjde elektronika (chladnička,mikrovlnka,sporák,kanvica....)