icon

Boli ste na koncerte Dary Rolins?

9. nov 2025

Daru mám rada asi od detstva a koncert bol určite pre mnohé jej fanynky silný zážitok
A vidieť ich spolu s Lolou spolu na javisku muselo byť famózne
Ja som bohužiaľ nebola,ale ak si dalo tak som tam
Páči sa Vám ako speváčka? ..

mondolina
Autor odpoveď zmazal
anonym_b11640
10. nov 2025

Ju aj niekto počúva? Ja ju nemôžem vidieť, ani počuť. Čudujem sa, že je niekto ochotný za jej koncert zaplatiť🙈

amdornik
10. nov 2025
@anonym_b11640

Ju aj niekto počúva? Ja ju nemôžem vidieť, ani počuť. Čudujem sa, že je niekto ochotný za jej koncert zaplatiť🙈

@anonym_b11640 možno to je komparz 😀 😀

matkahelka
10. nov 2025
@mondolina
Odpoveď bola zmazaná

@mondolina je to dohladatelna informacia, samotna Dara sa k tomu vyjadrila. nebola to skutocna sanitka, len tak polepene auto, aby sa stihla presunut na dalsi koncert. vela ludi (aj znamych) ju za to vtedy odsudilo.

rozculena
10. nov 2025

@anonym_autor nevadí mi,ale nevyhľadávam ju

mondolina
10. nov 2025
@matkahelka

@mondolina je to dohladatelna informacia, samotna Dara sa k tomu vyjadrila. nebola to skutocna sanitka, len tak polepene auto, aby sa stihla presunut na dalsi koncert. vela ludi (aj znamych) ju za to vtedy odsudilo.

@matkahelka
mne túto informáciu nenašlo. takže falošná sanitka? ako že aj s húkačkou? a žiadne trestné oznámenie? stíhanie šoféra nič?

matkahelka
10. nov 2025
@mondolina

@matkahelka
mne túto informáciu nenašlo. takže falošná sanitka? ako že aj s húkačkou? a žiadne trestné oznámenie? stíhanie šoféra nič?

@mondolina tak skus googlit lepsie, bola z toho slusna kauza, bola o tom reportaz v spravach, vyjadroval sa k tomu aj Rasi ako vtedajsi minister zdravotnictva.

mondolina
10. nov 2025
@matkahelka

@mondolina tak skus googlit lepsie, bola z toho slusna kauza, bola o tom reportaz v spravach, vyjadroval sa k tomu aj Rasi ako vtedajsi minister zdravotnictva.

@matkahelka
tak som to našla, tak toto je hnus.

amdornik
10. nov 2025
@mondolina

@matkahelka
tak som to našla, tak toto je hnus.

@mondolina poslala by si mi, prosím, link? Ďakujem.

gab1sol
10. nov 2025
@amdornik

@mondolina poslala by si mi, prosím, link? Ďakujem.

@amdornik napr. https://hnonline.sk/style/kultura/350333-dara-r...
Stačí dať do Google Dara sanitka majáky a hneď ti nájde články.

amdornik
10. nov 2025
@gab1sol

@gab1sol Ďakujem pekne!

amdornik
10. nov 2025
@gab1sol

@gab1sol tak som to prebehla, ale tam nie je nič o tom, že nešlo o sanitku, ako píšu dievčatá vyššie. Tak či onak, či už bola skutočná alebo fiktívna, tá ženská je poriadna sviňa bez chrbtovej kosti...

zuzanka.zuzu
10. nov 2025
@anonym_94beb8

@amdornik tu majú kočky také informácie o ktorých ani sama Darina netuší,treba brať s rezervou, však vidíš,nikto ju nemá rád, každý ju neznáša a všetky koncerty vypredané,tu čosi nesedí

@anonym_94beb8 hej hej ešte si zabudla napísať že jej všetky závidíme 😜🙈

gab1sol
10. nov 2025
@amdornik

@gab1sol tak som to prebehla, ale tam nie je nič o tom, že nešlo o sanitku, ako píšu dievčatá vyššie. Tak či onak, či už bola skutočná alebo fiktívna, tá ženská je poriadna sviňa bez chrbtovej kosti...

@amdornik ja mám na ňu názor skrz ľudí, ktorí sa s ňou stretli (nie v backstage na koncerte) a teda, patrím k tým, ktorí ju nemusia. Ale toto bola aj pre mňa novinka (nezachytila som to vtedy), takže v mojich očiach klesla ešte hlbšie.

anonym_94beb8
10. nov 2025
@beronsche

@anonym_94beb8 "vidíš,nikto ju nemá rád, každý ju neznáša a všetky koncerty vypredané,tu čosi nesedi"
Veru nesedí.. tvoja logika..
Lebo spomínané skupiny, t.j. ženy na koni, ktoré jej tvorbu nemajú rady a fanúšikovia na koncerte, tie skupiny nemajú žiaden prienik.. 😉

@beronsche absolútne nemáš pravdu

anonym_94beb8
10. nov 2025
@zuzanka.zuzu

@anonym_94beb8 hej hej ešte si zabudla napísať že jej všetky závidíme 😜🙈

@zuzanka.zuzu to si napísala ty

midka
10. nov 2025

mne sa Dara ako spevacka vobec nepaci,, tie jej pesnicky,, ma skor obtazuju, ,,,v hlave mi zostali skor tie stare hadam uz 30 rocne ,,, tieto moderne,, su podla mna hrozne, vid SLUB, ale zas sa rada pozriem, ako sa drzi v 50, postava make up,,,kostymy,, tanceky,,, nejake to fluidum okolo nej, ma zaujme,,, ale aby som isla na koncert,, to nie,,, ale jasne, uz som si ten jej fialovy overal z koncertu pozrela,, a dakujem to mi staci,,,,,,

sandrasstini
10. nov 2025

bola som, chcela som ist kvoli tym starym hitom. Za mna hm nic moc, ako podium tanecnici super ale kazda pesnicka zremixovana, ze uz to bolo za mna moc a teda to vystupenie s lolou skor trapne 😀 nieco ako parodia na beyonce s dcerou len po slovensky. Nebolo jej vobec rozumiet a bolo vidno ze sa tam neciti moc dobre, ale zase chapem tolko ludi, ani ja by som to nedala. Preto mi to prislo silene.

beronsche
10. nov 2025
@anonym_94beb8

@beronsche absolútne nemáš pravdu

@anonym_94beb8 v čom nemám pravdu?
V tom, že tvrdím, že tvoj predpoklad, že ženy, ktoré píšu, že Daru nemajú rady , sú tie isté, čo chodia na jej koncerty, je podľa mňa logicky nesprávny?
Zrejme si len mala potrebu čosi mi na to napísať, že? ..veľmi to nevyšlo.😉

anonym_94beb8
10. nov 2025
@beronsche

@anonym_94beb8 v čom nemám pravdu?
V tom, že tvrdím, že tvoj predpoklad, že ženy, ktoré píšu, že Daru nemajú rady , sú tie isté, čo chodia na jej koncerty, je podľa mňa logicky nesprávny?
Zrejme si len mala potrebu čosi mi na to napísať, že? ..veľmi to nevyšlo.😉

@beronsche dobre, dobre máš pravdu,si rada?

dominikamacakova
10. nov 2025

Nie, nebola som na koncerte a ani som netušila, že má Dara nejaký koncert. Asi posledná vec na ktorú by som bola ochotná minút svoj čas a peniaze je koncert Dary Rolins. Ale keď bola v Rajeckých na námestí tak som pozrela jej vystúpenie samozrejme 😀 Poslednú dobu je okolo nej haló a má nejak veľa koncertov nie? Vačšinu jej piesní absolútne nechápem. Je to iba náhodný spev do náhodnej hudby? Asi nie, ale pripadá mi to tak 🫣 Samozrejme veľa pesničiek má dobrých, to je stará klasika...

anonym_9cfd84
11. nov 2025
@biba_18

@anonym_9cfd84 zaujalo ma to že kopíruje skladby zahraničných autorov. ktoré napr?

@biba_18 pusti si Doja Cat Say so a potom Darinu Gambošovú (Rolins) Celý svet je náš. Keď to púšťali v rádiách, viacerí z hudobného biznisu sa vyjadrili, že je to čistá kópia. Dara hrala mŕtveho chrobáka, no my vieme, že minimálne beat je drzo požičaný. Neviem akým komplexom trpí Dara, no chce byť strašne americká a druhá Madonna. Napr. v klipe novej covet verzii Čo o mne vieš je v stylingu podobnosť čisto náhodná s Madonou klip Hung up. V klipe Vzduch podobnosť s Madonou Erotica, Vouge, Express yourself. V deji klipu skladby Kolotoč hneď na začiatku sa ti vybaví nápad Georga Michaela (srdečné stretnutie priateľov na zimnej chate) Last Christmas. Okrem toho je tam kostým (bunda)ktorú mala Donna oblečenú v Beverly Hills 902 10 aké originálne 😄 Asi ako príchod na koncert na disko guli, bohužiaľ ona nikdy nebude Miley Cyrus. Bohužiaľ, originalita len v afektovanosti a bez nápadu.

anonym_9cfd84
11. nov 2025
@anonym_b11640

@anonym_b11640 Pavel zaplatí 😀

anonym_45ca70
11. nov 2025

@anonym_autor Nebola som, ale bolo viacero mojich znamych (nezavisle od seba). Mne sa nepaci jej farba hlasu a tie moderne pesnicky tiez nie su moj styl. Pre mna osobne je to taka hra na Madonnu. Ak by bola niekde zadarmo, tak by som si vypocula, ale ruky, nohy si za nou nepolamem. Sympaticka mi nie je, ale vyzera na svoj vek super (co je pochopitelne, lebo ma cas, peniaze a aj vyzor ju zivi).

anonym_9cfd84
11. nov 2025
@midka

mne sa Dara ako spevacka vobec nepaci,, tie jej pesnicky,, ma skor obtazuju, ,,,v hlave mi zostali skor tie stare hadam uz 30 rocne ,,, tieto moderne,, su podla mna hrozne, vid SLUB, ale zas sa rada pozriem, ako sa drzi v 50, postava make up,,,kostymy,, tanceky,,, nejake to fluidum okolo nej, ma zaujme,,, ale aby som isla na koncert,, to nie,,, ale jasne, uz som si ten jej fialovy overal z koncertu pozrela,, a dakujem to mi staci,,,,,,

@midka tie jej bohaté texty napr. moje myšlienky majú korienky, alebo nádych výdych, chcem ťa mať v ústach, no zbohom 🫤

beronsche
11. nov 2025
@anonym_94beb8

@beronsche dobre, dobre máš pravdu,si rada?

@anonym_94beb8 no samozrejme. Ale netráp sa, každý občas strelí hlúposť. 🤪

anonym_94beb8
11. nov 2025
@beronsche

@anonym_94beb8 no samozrejme. Ale netráp sa, každý občas strelí hlúposť. 🤪

@beronsche 🤦🏻‍♀️ máš pravdu,ty ich tu strieľaš o preteky🤪🤪

beronsche
11. nov 2025
@anonym_94beb8

@beronsche 🤦🏻‍♀️ máš pravdu,ty ich tu strieľaš o preteky🤪🤪

@anonym_94beb8 samozrejme.. ako inak..
Bola by si taká odvážna, vypisovať hluposti aj pod vlastným nickom? To zrejme nie, že?
To len anonymita dáva kriiidla...

amdornik
11. nov 2025
@anonym_9cfd84

@midka tie jej bohaté texty napr. moje myšlienky majú korienky, alebo nádych výdych, chcem ťa mať v ústach, no zbohom 🫤

@anonym_9cfd84

sticker
anonym_94beb8
11. nov 2025
@beronsche

@anonym_94beb8 samozrejme.. ako inak..
Bola by si taká odvážna, vypisovať hluposti aj pod vlastným nickom? To zrejme nie, že?
To len anonymita dáva kriiidla...

@beronsche neviem o čom furt točíš,komunikujem slušne,tak sa ukľudní,či sa cítiš niečo viac,ako komentujúci pod anonymom a musíš mu to silou mocou dávať najavo?komentuj aj ty pod anonymom a neútoč tu na slušne komentujúce anonymi