icon

Je Goout dobrá voľba na nákup vstupeniek?

jamkar
30. okt 2025

Chcela by som sa spýtať aká je táto stránka? Chceli by sme ísť na koncert Raphaela, no lístky sú iba cez túto stránku (nie je to cez tickerportal) neviete nemá s ňou niekto skúsenosti? je dôveryhodná? Prídu vám vstupenky? Ďakujem pekne

janai1
30. okt 2025

Normálna stránka na predaj lístkov

jamkar
autor
30. okt 2025
@janai1

Normálna stránka na predaj lístkov

@janai1 ďakujem pekne, a môžem sa spýtať, že či ste už niečo nejaké lístky objednávali alebo tak? Lebo na internete co som čítala sú samé negatívne recenzie na túto stránku tak sa chcem informovať🙂

janai1
31. okt 2025
@jamkar

@janai1 ďakujem pekne, a môžem sa spýtať, že či ste už niečo nejaké lístky objednávali alebo tak? Lebo na internete co som čítala sú samé negatívne recenzie na túto stránku tak sa chcem informovať🙂

@jamkar áno, kupovala

struhanka
31. okt 2025

@jamkar Áno, viackrát som tam bez problémov kupovala lístky na koncerty.

jamkar
autor
31. okt 2025
@janai1

@jamkar áno, kupovala

@janai1 ďakujem pekne 🙂

bludna
31. okt 2025

@jamkar Kupujem niekolkokrat do mesiaca. Nikdy som nemala problem. Coho presne sa bojis?

jamkar
autor
31. okt 2025
@bludna

@jamkar Kupujem niekolkokrat do mesiaca. Nikdy som nemala problem. Coho presne sa bojis?

@bludna že mi neprídu vstupenky či to nie je nejaká fake stránka

jamkar
autor
31. okt 2025
@struhanka

@jamkar Áno, viackrát som tam bez problémov kupovala lístky na koncerty.

@struhanka ďakujem, takže nie je to nejaká falošná stránka? a do koľkých dní tak lístky prídu prosím?

bludna
1. nov 2025
@jamkar

@bludna že mi neprídu vstupenky či to nie je nejaká fake stránka

@jamkar Nie je to nijaka fake stranka. Listky ti pridu na mail okamzite.

struhanka
1. nov 2025
@jamkar

@struhanka ďakujem, takže nie je to nejaká falošná stránka? a do koľkých dní tak lístky prídu prosím?

@jamkar Je to dôveryhodná stránka na predaj lístkov. Vždy po zaplatení mi hneď prišli na mail.

jamkar
autor
2. nov 2025
@bludna

@jamkar Nie je to nijaka fake stranka. Listky ti pridu na mail okamzite.

@bludna ďakujem krásne 🙂

jamkar
autor
2. nov 2025
@struhanka

@jamkar Je to dôveryhodná stránka na predaj lístkov. Vždy po zaplatení mi hneď prišli na mail.

@struhanka ďakujem 🙂