icon

Je tam Štefan Kvietik na fotke z roku 1970?

viera
1. okt 2025

Ja hovorim, ze na tej fotke je podla mna Stefan Kvietik. Co si Vy myslite ze je to kto? Je to rok 1970 a tam by mal 36rokov...?Je alebo neni to on?

Je tam Štefan Kvietik na fotke z roku 1970?
Strana
z2
balerina2025
2. okt 2025
@rusalinka

Tak ja neviem... Ja si myslím, že to on nie je, ŠK mal veľmi špecifický tvar pier a keď pozerám jeho fotky zamlada, tak jamku v brade nevidím...

@rusalinka tiez si myslim ze to nie je on.

anonym_6fc917
2. okt 2025

Určite nie

andrejka2424
2. okt 2025

Na Kvietika za mlada sa ani len nepodobá.

andrejka2424
2. okt 2025

V roku 1970 sa natočila Medená veža a vyzeral teda inak a mal husté obočko .

drobcek100
3. okt 2025

@viera Podľa mňa to budú folkloristi, ktorí dopĺňali kulisy tej udalosti.V tých časoch to bolo bežné,aby slovenský folklór bol prezentovaný pri každej možnej príležitosti.

marusiao
3. okt 2025

Podľa mňa Paľo Bielik

tetapetra
3. okt 2025
@marusiao

Podľa mňa Paľo Bielik

@marusiao určite nie

terezka1947
3. okt 2025

Určite nie ani Paľo Bielik,on bol väčší fešák 😃
Celkom slušný prehľad mám v starych generáciách hercov,ale ani zo slovenských,dokonca ani z českých hercov to nebude nikto. Tiež sa prikláňam ku folkloristom. Alebo,niekedy sa v istých lokalitách nosil kroj počas slávnostných akcií,čiže to môže byť skupina obyčajných ľudí v kroji.

viera
autor
3. okt 2025
@terezka1947

Určite nie ani Paľo Bielik,on bol väčší fešák 😃
Celkom slušný prehľad mám v starych generáciách hercov,ale ani zo slovenských,dokonca ani z českých hercov to nebude nikto. Tiež sa prikláňam ku folkloristom. Alebo,niekedy sa v istých lokalitách nosil kroj počas slávnostných akcií,čiže to môže byť skupina obyčajných ľudí v kroji.

@terezka1947 asi ano🙂uz som sa s tym zmierila....😀

Strana
z2