Ktorým vianočným trhom by sme sa mali vyhnúť?
Ahojte, kam by ste ani za nič nešli na vianočné trhy? Prečo?
@anonym_autor v poslednej dobe obľubujem radšej menšie miesta, kde nemusím na punc čakať 30 min , cize isto nepôjdeme do veľkých miest, s malým dieťaťom nič moc...mozno pôjdeme do polska do ziwiec, alebo pszina...uvidime
Ja na ziadne. Teda okolo alebo pomedzi ne prejdem ale to ako sucast prechadzky. Nikdy som na trhoch v zime nestala a nedrkotala sa v tej plnke skrz daku klobasu alebo punc :D. Teraz sme par dni v Prahe a nehrozi tiez. Ale keby uz ozaj tak nejdem u nas v tych malych mestach, uz skor cosi vacsie. Vieden, Krakov. Tie su na pohlad pekne
Draho, veľa ľudí tlačenica všade, ledva človek nájde pre seba nejaký stôl alebo lavičku kde môže v "pokoji" vypiť víno alebo niečo zjesť, kvôli hluku ledva počuje druhého človeka s ktorým tam je... Pre mňa Vianoce sú o pokoji a čase strávenom s najbližšími nie o tom čo predstavujú trhy, žiadne čaro vianoc som nikde na trhoch necítila a to som bola na viacerých v malých mestách aj metropolách...
@anonym_8f5296 súhlasím, naposledy som na Vianočných trhoch bola u nás v okresnom meste niekedy pred kovid dobou ani to cielene, mali sme školenia. Alkohol vôbec nepijem, a nechápec tých čo hodiny cestujú kvôli tlačenici, a predraženým haraburbám
ja tu len hodím taký poznatok, sestra bola tento víkend v Prahe na vianočných trhoch a povedala, že policajti tam museli riadiť, kadiaľ majú chodiť, že úplná tlačenica, takže nič pre mňa 😉 keby ste sa náhodou chystali 😉
ja tu len hodím taký poznatok, sestra bola tento víkend v Prahe na vianočných trhoch a povedala, že policajti tam museli riadiť, kadiaľ majú chodiť, že úplná tlačenica, takže nič pre mňa 😉 keby ste sa náhodou chystali 😉
@zuzacka16 tak Praha je Prahe minulý rok keď rozsvecovali vianočný stromček v prvú adventnú sobotu, už ani ľudí nepúšťali na Staromestské námestie. Potom v pondelok to už bolo OK
Dnes je Praha uz poloprazdna, vidno ze pondelok
@anonym_autor treba sa vyhnúť exponovanym dnom a časom. My chodíme vždy za svetla a cez týždeň…vtedy človek nestojí v rade a netlačí sa v dave. Keď sa začína stmievat a prichádza veľa ľudí, my už sme na odchode. Ale väčšinou si dáme len symbolicky niečo…
@anonym_autor za mňa všetkým 😂,
@anonym_autor do Bratislavy v Starom meste, do Viedne, Budapešti atď. Neznášam davy, stačilo mi to zažiť raz. Predražené a nemáš si ani kam sadnúť. Radšej mám menšie trhy v okresných mestách.

Draho, veľa ľudí tlačenica všade, ledva človek nájde pre seba nejaký stôl alebo lavičku kde môže v "pokoji" vypiť víno alebo niečo zjesť, kvôli hluku ledva počuje druhého človeka s ktorým tam je... Pre mňa Vianoce sú o pokoji a čase strávenom s najbližšími nie o tom čo predstavujú trhy, žiadne čaro vianoc som nikde na trhoch necítila a to som bola na viacerých v malých mestách aj metropolách...