Ruší falošný spev zážitok z koncertu?
Dobré ráno, včera som bola na koncerte, normálne v hale pár tisíc ľudí, žiadna akustická komorná atmosféra 😂 a ako tak koncert šiel, akosi som sa rozbehla a spievala tak, ako som to cítila. Doma som si pozerala videá a mňa sprostú tam bolo počuť. A samozrejme pekne falošne 😂😂😂 a normálne som sa začala zamýšľať, že čo ak tieto moje prejavy niekomu vadili a čo ak ma niekto počul. Ale potom som si povedala že azda som "neprekričala" celú aparatúru a že je to snáď normálne, že publikum na koncerte spieva. Ale ajtak mám pochybnosti či som niekomu neliezla na nervy 😂
Stalo sa vám niekedy, že vám niekto svojim spevom kazil zážitok z koncertu?
Nie… ako, verim, ze ak by si tam niekomi vrieskala pri uchu ako pavian, tak by sa ozval. Mne na koncertoch prekazali ozrani..🤢🤮
Koncert je o super atmosfere, o baviacich sa ludoch. Urcite si nikoho nerusila, myslim, ze kazdy sa bavil sam alebo so svojou partiou a ty si tam nikoho nezaujimala so svojim spevom.
@anonym_autor ja taketo prispevky s otazkou na zaver typu : Co si o tom myslite vy? Stalo sa vam to niekedy? automaticky beriem ako plateny prispevok. Hadam neexistuje, ze niekto bol na koncerte, spieval, nahral si to, a potom o tom napise prispevok na MK... Ako z nejakeho dotaznika..
@anonym_autor Pravdepodobne ta bolo skor pocut iba na tom videu a pri dobrom ozvuceni kapely mohli tvoj spev zaregistrovat iba minimalne a osobne si myslim a vravim aj z vlastnej skusenosti, ze v danej chvili je to vacsine ludi uplne fuk a tesia sa z hudby a atmosfery, tak ako to je ☺️. Ja hulakam skrz cele koncerty, ale vacsinou so mnou hulaka aj 90% ostatnych ludi a aj v tom je to caro!
Ďakujem všetkým za upokojenie.. 🤭 bola som triezva tak toto by nemalo nikomu vadiť. Mali sme miesta na sedenie a mne vadili ľudia ktorí chodili hore dole a stále sa musel celý rad postaviť musím sa priznať že toto bol asi môj tretí koncert v živote tak jasné že som si tak očkom všimla čo robia ostatní a pri mne a podomnou sedeli páni ktorí veľmi nedával najavo či to nejak prežívajú 😂 tak som sa začala báť či im nevadím, no ale hovorím, nemohla som si pomôcť 😂😂
@anonym_autor ja taketo prispevky s otazkou na zaver typu : Co si o tom myslite vy? Stalo sa vam to niekedy? automaticky beriem ako plateny prispevok. Hadam neexistuje, ze niekto bol na koncerte, spieval, nahral si to, a potom o tom napise prispevok na MK... Ako z nejakeho dotaznika..
@mirage ako som to mala zakončiť aby si nemala pocit že je to dotazník keď sa chcem proste opýtať akú skúsenosť majú iní? A keď sa to neopýtam tak tu budú komentáre "ďakujeme za oznam" "čo s touto informáciou máme spraviť?"...
Jedina vec, kde mi nieco take vadi, je kostol a snaha niektorych (nie zrovna melodickym) spevom prekricat aj organ.
Neboj, ked nahravas kamerou/mobilom, tak tie maju tendenciu zachytavat hlavne zvuky blizko pri nich (ktorym smerom je otoceny mikrofon).
Ale ludsky sluch funguje inak. Navyse tam zachytavali vsetci ovela vacsi pocet zvukovych vln naraz a ich sluchove centrum malo problem vyfiltorvat iba teba.
(Poznas asi, ked na koncerte na teba hovori niekto stojaci vedla teba, a aj tak nic poriadne nepocujes, kym ti nehovori pomaly rovno do ucha. Keby si mala v ruke nahravajuci mobil v tej chvili, tak to, co hovoril, by bolo zachytene ovela zretelnejsie.)
Tak je vysoka pravdepodobnost, ze ludia okolo ta vobec takto vyrazne nevnimali, az dokonca nepoculi. Nerob si starosti.

@anonym_autor absolútne nie , zažila som dosť koncertov a veľmi veľa ľudí tam spievalo , práveže to bolo super 😍