icon

Aké máte skúsenosti s Dacia Duster 1.0 TCe LPG po rokoch?

Včera o 07:56

Caves, zvazujeme do rodiny druhe auto na take behanie po meste a okolo domu (mame maly dom na dedine, ziadne narocne tereny len rozbite cesty). Pozerali sme Duster na LPG kvoli spotrebe. Mate to niekto dlhsie ako 2-3 roky? Nekazi sa to? Lebo kazdy na to nadava ze plastak ale mne sa to nezda take zle za tie prachy.

anonym_1ebd8c
Včera o 08:13

My sme kupovali v zaruke (auto malo 1,5roka) , rocnik 2021 a po 4 mesiacoch som to auto predala. Áno je to plastak, ma tenké plechy ale mna úplne zabila spotreba 13-14l plynu, neskutočne mala nádrž (dojazd na plnu len cca 250–270km), a vypínala mi, ráno
Som naštartovala prešla asi 100-200m po križovatku a na aute v križovatke prestal reagovať plyn (stala som
V strede) robilo to opakovane. Kvalita servisu otrasná (aj to je slabé slovo). Za mna už nikdy v živote Daciu a môžu ju ľudia chváliť ako chcú je to zle a nekvalitne auto. Neviem či to majú všetky Dacie takto ale viem že tie 2021 (to som našla
Vo viacerých hlavne zahraničných fórach) mali nejaký ,,problém” ktorý nevedeli nájsť ani v ich ,,značkovom servise”.

madeincssr
Včera o 08:31

Ja by som sa prihovalal bez LPG. Cim zlozitejsie, tym viac potencialnych problemov a potrebneho dodatocneho servisu/poplatkov.
Alternativa - Skoda Fabia IV 1.0 TSI (prakticky totozne auto ako VW Polo a Seat Ibiza).