Aké máte skúsenosti s Dacia Duster 1.0 TCe LPG po rokoch?
Včera o 07:56
Caves, zvazujeme do rodiny druhe auto na take behanie po meste a okolo domu (mame maly dom na dedine, ziadne narocne tereny len rozbite cesty). Pozerali sme Duster na LPG kvoli spotrebe. Mate to niekto dlhsie ako 2-3 roky? Nekazi sa to? Lebo kazdy na to nadava ze plastak ale mne sa to nezda take zle za tie prachy.
Ja by som sa prihovalal bez LPG. Cim zlozitejsie, tym viac potencialnych problemov a potrebneho dodatocneho servisu/poplatkov.
Alternativa - Skoda Fabia IV 1.0 TSI (prakticky totozne auto ako VW Polo a Seat Ibiza).

My sme kupovali v zaruke (auto malo 1,5roka) , rocnik 2021 a po 4 mesiacoch som to auto predala. Áno je to plastak, ma tenké plechy ale mna úplne zabila spotreba 13-14l plynu, neskutočne mala nádrž (dojazd na plnu len cca 250–270km), a vypínala mi, ráno
Som naštartovala prešla asi 100-200m po križovatku a na aute v križovatke prestal reagovať plyn (stala som
V strede) robilo to opakovane. Kvalita servisu otrasná (aj to je slabé slovo). Za mna už nikdy v živote Daciu a môžu ju ľudia chváliť ako chcú je to zle a nekvalitne auto. Neviem či to majú všetky Dacie takto ale viem že tie 2021 (to som našla
Vo viacerých hlavne zahraničných fórach) mali nejaký ,,problém” ktorý nevedeli nájsť ani v ich ,,značkovom servise”.