Je rozumná kúpa auta, ktoré má najazdených 355 000 km?
Prosím vás je auto diesel s toľkými km veľa na kúpu auta?chceme auto len na také jazdenie po okolí..zn Mercedes B
@tilly Polo a golf by som nekupovala. Auta pre mladych blaznov, ktori ich urcite nesetria.
Skor by som isla do Oktavie, lepsie sedi na ceste. Male auta su lahke, ale nie uplne bezpecne. Tak aj maly tuk znamena zvysene riziko pre vodica.
@spongebob1 ja som mala dva golfy, oba po ženách a boli to super autá. Pre mňa je golf také univerzálne auto. Aj pre babu, aj pre ženu, aj pre chalana a aj pre dôchodcov. Ľudové auto... oktavky sú super. Tiež úplne univerzálne auto.
@anonym_00e808 ďalší mudrlant(ka)daj inú značku aby to bolo auto ako merced.B180, vyššie sa sedí, parádny výhľad a aby bolo menšie kratšie..ale pre začiatočníka isto nedám za auto 10 tisíc..
@misienka123 vyššie sedíš, nie veľké auto do 10tis napr Nissan juke, quasquai, mazda X3, tiguan...
@misienka123 áno, presne takéto arogantné socky v tých autách jazdia. Kúp si, pre teba ako stvorené
@anonym_00e808 posudzovat cloveka podla auta,je trochu mimo....môj syn cestuje väcsinou vlakom,je tiez socka?
@misienka123 vyššie sedíš, nie veľké auto do 10tis napr Nissan juke, quasquai, mazda X3, tiguan...
@tilly doplnim Subaru XV,Suzuki SX4,Mitsubishi ASX
@misienka123 podobne auto ako Mercedes B je tato Kia, vyssie sa sedi, dobry vyhlad, nie je dlha. https://aam.sk/produkt/kia-venga-1-4-cvvt-lx/
@anonym_178c8b nič. autorka je z Prešova, tak tam bude In
@anonym_b265ae prečo by práve v Prešove bola in? Veľmi ma zaujíma odpoveď. Prešov je nejaké treťotriedne mesto, kde ešte visíme ako opice na stromoch? Príď sa pozrieť, aké autá tu máme.
@marcelik88 ano mas skusenosti s takymi autami? Mercedesy (aj niektore ine) vedia mat vyborny najazd. To nie je Dacijka co ti odide v 250tis. Uz sme mali dve auta co nam jazdili do 500tis a nevymenila by som ich.
Autorka: vsetko zavisi od stavu auta, ceny, a ucelu, na aky ho chces. Km ako take samo o sebe absolutne nie su udaj od ktoreho sa tu da odrazit.
@anonym_f87696 🙂 si pobavila.dacia spraví bez problemov. 600000 km pri pravidelnej údržbe;) sused prevádzkuje taxi a teraz predával jednu 680000 km najazdených .
@marcelik88 ano mas skusenosti s takymi autami? Mercedesy (aj niektore ine) vedia mat vyborny najazd. To nie je Dacijka co ti odide v 250tis. Uz sme mali dve auta co nam jazdili do 500tis a nevymenila by som ich.
Autorka: vsetko zavisi od stavu auta, ceny, a ucelu, na aky ho chces. Km ako take samo o sebe absolutne nie su udaj od ktoreho sa tu da odrazit.
@anonym_f87696 a kolko km vydrzi Renault?
Paradoxne, nizsie vykonove rady dieselov Mercedes Benz maju motory Renault (dCi). A niektore modely su celkom prevzate od Renaultu, len s drobnymi dizajnovymi rozdielmi a mierne pozmenenym interierom (napr. Citan je prezlecene Kangoo).
Prakticky kazde auto u velmi intenzivne jazdiacich uzivatelov (taxi, spedicie, rozvoz ludi do/zo zahranicia) najazdi vyssie statisice km, dodavky s dobrymi motormi (napr. Sofim (ludovo nazyvane Iveco)) aj blizko miliona km.
Za kolko ho chces kupit?
Urcite je to vela. To uz je dost aj keby jazdilo vacsinou dialnice. Urcite si to auto este vypyta naklady a pomaly sa na nom bude vela veci kazit. A skor by som nepozeral po znacke ako mercedes
@misienka123 ja som kupila passat s nájazdom 380xxx momentálne sme na 420 xxx a servis bol len bezny. Ja poznám predchádzajuceho majitela a jazdil ním zahraničné diaľnice. Ak by som ho nepoznala nesla by som do toho ale predtým som mala Peugeot s najazdom 220xx, pri kupe som sa pytala ci su km originál, tak mi pan s usmevom povedal, ze ak sa mi nepacia mam povedat cislo a stocime😂 takže aj ked kupis s nizsim najazdom nemas istotu, ze je original. A velky vplyv ma na to kde je ustajnene, ak je vonku na trave tak vies, ze skor zacne hrdzaviet, nez ked ho garazujes a pod.
@anonym_b265ae ha-ha-haaa. Jasné, mi tu chodíme ešte na koňoch a tí zamožní vlastnia škodu 120.
Fakt ste niektorí ľudia obmedzení.
@anonym_7c2ef5 tak ale počkaj, škoda 120 dnes to už je fakt pre zámožných🤣 starožitnodt
Na túto otázku Ti rozumne odpovie iba ten, čo už Mercedes mal.
Otec si kupoval Octaviu I, neskôr 2 ako náhradné autá, I mala 360 tis. km, II mala cez 400 tis. km a jazdiado dnes, hoci už majú nového majiteľa.

@anonym_00e808 ďalší mudrlant(ka)daj inú značku aby to bolo auto ako merced.B180, vyššie sa sedí, parádny výhľad a aby bolo menšie kratšie..ale pre začiatočníka isto nedám za auto 10 tisíc..
@misienka123 áno, presne takéto arogantné socky v tých autách jazdia. Kúp si, pre teba ako stvorené