icon

Kde nájsť spoľahlivé jazdené auto?

venor
Dnes o 17:43

Zdravim, uz dlhsie hladame priblizne taketo auto:

Velky kufor / combi
Najazdene cca 150 000 km
Rocnik 2015 a novsie
Farba idealne neutralna
Cena 7 - 9.000 €

Predajcovia na bazosi alebo dokonca aj v oficialnych bazaroch casto zavadzaju. Neraz sme si zaplatili report auta a zistili, ze bolo niekolkokrat servisovane po havarii (skody v tisicoch).

Naozaj je take narocne zohnat schopne jazdene auto ak clovek nezozenie po znamosti?

Poradte, odporucte.

Vdaka.

martinmmartin
Dnes o 17:44

@venor vratene auta leasingovkam.

anonym_f4ad88
Dnes o 18:33

asi pozeras auta danej kategorie v najnizsej cenovej hladine.. tam je skoro vzdy nejaky pes zakopany.. ja som teraz kupovala tiez auto, dve rovnake auta jedno cena 21000 druhe cena 25000 .. najazd, vek, znacna, pohon, vybava totozne.. az na to, ze na tom lacnejsiom bol spraveny DPH podvod a nemalo jasnu a uplnu servisnu historiu.. zobrala som teda to drahsie.

madeincssr
Dnes o 18:37

@venor rozumne je kupit si merac hrubky laku. Na heureke si ich pozri v rebricku najpredavanejsich. Aj tie polske v tvare tensej cigaretovej krabicky so snimacom na cca pol metrovom ciernom "gumenom" kabli su dobre a meraju aj na hlinikovych karosarskych dieloch (len na plastovych nie). Najlepsia jazdenka je po jedinom majitelovi (idealne kupene ako nove na SK) v povodnom stave karoserie (nic nelakovane), ziadny tuning, ciptuning ci ine upravy. Treba sa tomu niekolko tyzdnov venovat, preverovat vsetko, co sa da a jazdit na obhliadky s dobrym poradcom ("autickarom"), meracom laku, pripravenou KPZ, peniazmi aspon na zalohu. Naozaj peknych jazdeniek je minimum a spoznas ich casto tak, ze hned su fuc.

anonym_01a9d4
Dnes o 18:45

Môj manžel chcel predať auto, ale keďže pod cenu nedovolím, tak sa uspokojil , že nám zostane. Kúpili sme jazdené, ale manžel dal všetko urobiť nanono. Vrazil do neho dosť peňazí a zrazu zistil, že nám stačí menšie auto 😃
Keby niekto kúpil za cenu, ktorú som ochotná ja akceptovať, ok, ináč nie. A ručím za to, že je v poriadku a ešte dlho bude.

venor
autor
Dnes o 18:47
@anonym_f4ad88

asi pozeras auta danej kategorie v najnizsej cenovej hladine.. tam je skoro vzdy nejaky pes zakopany.. ja som teraz kupovala tiez auto, dve rovnake auta jedno cena 21000 druhe cena 25000 .. najazd, vek, znacna, pohon, vybava totozne.. az na to, ze na tom lacnejsiom bol spraveny DPH podvod a nemalo jasnu a uplnu servisnu historiu.. zobrala som teda to drahsie.

@anonym_f4ad88 fu, no verim, ze vam bude dobre sluzit a rozhodli ste sa dobre. V kategorii 20K+ cosi prihodime a sa uz pomaly mozeme bavit o novom, ci? Ale teda my v danej cenovej kategorii hladame aj (aspon) priblizne zodpovedajuci stav. Je to ako hladat ihlu v kope sena. Co uz. 😃

venor
autor
Dnes o 18:51
@madeincssr

@venor rozumne je kupit si merac hrubky laku. Na heureke si ich pozri v rebricku najpredavanejsich. Aj tie polske v tvare tensej cigaretovej krabicky so snimacom na cca pol metrovom ciernom "gumenom" kabli su dobre a meraju aj na hlinikovych karosarskych dieloch (len na plastovych nie). Najlepsia jazdenka je po jedinom majitelovi (idealne kupene ako nove na SK) v povodnom stave karoserie (nic nelakovane), ziadny tuning, ciptuning ci ine upravy. Treba sa tomu niekolko tyzdnov venovat, preverovat vsetko, co sa da a jazdit na obhliadky s dobrym poradcom ("autickarom"), meracom laku, pripravenou KPZ, peniazmi aspon na zalohu. Naozaj peknych jazdeniek je minimum a spoznas ich casto tak, ze hned su fuc.

@madeincssr vdaka za tipy! Ved toto, ked bolo cosi schopne, do dna fuc. Asi je to o stasti.

venor
autor
Dnes o 18:52
@anonym_01a9d4

Môj manžel chcel predať auto, ale keďže pod cenu nedovolím, tak sa uspokojil , že nám zostane. Kúpili sme jazdené, ale manžel dal všetko urobiť nanono. Vrazil do neho dosť peňazí a zrazu zistil, že nám stačí menšie auto 😃
Keby niekto kúpil za cenu, ktorú som ochotná ja akceptovať, ok, ináč nie. A ručím za to, že je v poriadku a ešte dlho bude.

@anonym_01a9d4 zdravim, teraz neviem ci rozumiem spravne, ale mate take nejake ako pisem vyssie na predaj aktualne?

anonym_01a9d4
Dnes o 19:27
@venor

@anonym_01a9d4 zdravim, teraz neviem ci rozumiem spravne, ale mate take nejake ako pisem vyssie na predaj aktualne?

@venor nie, my máme 7.miestne.

anonym_b1560a
Dnes o 19:53

Si myslím že auto za 7-9 tisíc v takých parametroch ako píšeš nekúpiš.
Autá išli hore, musíš ešte pár tisíc prihodiť.

anonym_10e060
Dnes o 20:58

@venor hladajte jazdene auta u oficialnych dealerov novych vozidiel, ktori ich vykupuju na protiucet. Tie auta su preverene.