icon

Kúpili by ste si auto na benzín v tejto situácii?

Včera o 13:05

Práve si ideme kupovať čisto nové auto. Táto situácia nás zneistila.

pandrelak1
Včera o 13:15

Ahoj, podľa mňa nie je moc dôvod na paniku. Každá vojna sa predsalen raz skončí, a táto situácia nebude nejak extra dlhá, čiže podľa mňa už o pár mesiacov sa ceny benzínu či nafty vrátia do "normálu", toho čo bolo aj predtým 🙂

adri266
Včera o 13:18

@anonym_autor Nevymyslaj a kupuj klasiku. El. auta su ovela drahsie, urcite nevydrzia 20 rokov ako naftove motory.

anonym_d83885
Včera o 13:18

S benzínom je nejaký problém?

anonym_48ace7
Včera o 13:21

benzínu je na benzimkách dosť či o niečom neviem?

sisamisaaa
Včera o 13:22

Ano.

madeincssr
Včera o 13:27

@anonym_autor kupil by som peknu (podla velkosti auta, ale pravdepodobne benzinovu) jazdenku za cca 2/3 az polovicu ceny. A mal usetrenych niekolko tisic eur. Ale rozumiem, ze to nie je pre kazdeho.

autor
Včera o 13:38

Dakujem, ukludnili ste ma.

anonym_411c3b
Včera o 13:47

USA si udržiavajú pozíciu najväčšieho producenta ropy na svete už šiesty rok po sebe. Ale na základe analýz z februára 2026 sa očakáva, že rozpočtový deficit USA v aktuálnom fiškálnom období dosiahne 1,9 bilióna dolárov, pričom štátny dlh sa blíži k hranici 39 biliónov dolárov. Ide o zvysenie cien ropy, aby Trump zachranil USA. Preco zautocili na Iran, ktory ma tretie najvacsieie zásoby ropy na svete hoci nebolo potvrdene, ze maju jadrove zbrane a nie na KLDR, ktora jadrove zbrane vlastni? Lebo KLDR nema ropu. Preco Venezuela? Lebo ma najvacsie zasoby ropy na svete.

anonym_55feac
Včera o 13:50
@anonym_411c3b

USA si udržiavajú pozíciu najväčšieho producenta ropy na svete už šiesty rok po sebe. Ale na základe analýz z februára 2026 sa očakáva, že rozpočtový deficit USA v aktuálnom fiškálnom období dosiahne 1,9 bilióna dolárov, pričom štátny dlh sa blíži k hranici 39 biliónov dolárov. Ide o zvysenie cien ropy, aby Trump zachranil USA. Preco zautocili na Iran, ktory ma tretie najvacsieie zásoby ropy na svete hoci nebolo potvrdene, ze maju jadrove zbrane a nie na KLDR, ktora jadrove zbrane vlastni? Lebo KLDR nema ropu. Preco Venezuela? Lebo ma najvacsie zasoby ropy na svete.

@anonym_411c3b čo siiii, on bojuje za demokraciu na celom svete! 🥴

autor
Včera o 13:53
@anonym_411c3b

@anonym_411c3b ano, toto dava zmysel.

marsmykkok
Včera o 14:37

@anonym_autor Kúp, ak bude nedostatok ropy zase bude problematické zásobovanie a teda aj zásobovanie automobiliek a ceny aút pôjdú hore. A keby stál mesiac-dva-tri benzín aj 2,50 prežiješ. A hlavne kým ešte sú benzínové autá čisté a nie blbé hybridy čo stoja aj o 3000 eur viac. A elektrické tie sú veľmi drahé. A keby bol nedostatok ropy a plynu išla by aj elektrina hore, aj drevo, proste všetko, teda ani čisto elektrické nie je vtedy výhra.

anonym_89befe
Včera o 14:41

Ja som kúpila v januári nové auto na diesel.

tundra
Včera o 14:56

Ja len na pripomenutie,nemali sme byt,vodikova velmoc?Tolko reci pred volbami, od jedneho nemenovaneho politika😂.K dnesnemu dnu,mame funkcnu,az jednu cerpaciu stanicu.,no nekup si auto na vodik👍.

anonym_c76028
Včera o 17:25

@anonym_autor Normálne si ho kúp. Kým sa minie ropa, my tu už nebudeme. Ani to tvoje nové auto.

pako24
Včera o 18:28

@anonym_autor keby som potreboval, áno, kúpil by som si teraz práve benzínové auto, lacné, jednoduché, nové... alebo aj niečo jazdené...

tilly
Včera o 18:32

Ja idem kupovať elektriku. Ale to sa chystám už asi rok. Akurát to teraz tak vyšlo, že je problém s ropou. Dúfam, že tie električky nepôjdu kvôli tomu prudko hore 😄.
Ale keby pre mňa nebola električka najrozumnejšie riešenie, kúpila by som benzinak. Buď ford puma alebo Toyota yaris cross alebo corolla cross