Máte skúsenosti s kúpou auta z AAA na splátky?
Ahojte, máte skúsenosti s kúpou auta z AAA? Ideálne na splátky.
Odtialto by som si v živote auto nekúpil. Sú to známi kšeftári...
nikdy
Mali sme z AAA 3 autá. Všetky boli OK, ale teda ak, tak iba v hotovosti. Na splátky veľa preplatis, nanutia Ti poistenie a pod. Dajú pneumatiky, ktoré sú protektorovane. S nimi je to vždy boj, ale dá sa
Manžel kúpil od nich teraz v auguste auto ale v hotovosti.
Na splátky nie to by si veľa preplatila úroky.
Mas tu milion diskusii. Co tak si ich precitat?
Nie, to by sa preplatilo. Mali sme od nich na firme autá - vrátane dodavok, ale za hotové . Problém s nimi nebol. No svoje by som tam nepredávala, kamarátku tam raz zdrziavali pol dňa, potom jej arogantne oznámili veľmi nízku cenu. Predala oveľa lepšie cez inzerát.
My sme boli u nich kupovať rodinné auto, no doniesli sme na odkup to naše staré. Rozdiel sme si dali na splátky, lebo to naše bolo veľmi staré😉 Za mňa spokojnosť aj s prístupom aj s vybavovaním všetkých potrebných vecí.
Si sa s koňom zrazila. Ani predať ani kúpiť z Aaa
@anonym_c7638e ahoj, ja som si od aaa auto auto kupovala a teda ja som s mojím výberom spokojná 🙂 slúži mi už niekoľko mesiacov
aj my sme u nich kupovali auto, tiez velka spokojnost. mna dokonca prekvapil pristup, ako sa nam venovali, dokonca nam kavicku spravili, uplne pohodova atmosfera😉
@anonym_c7638e ahoj, ja som si od aaa auto auto kupovala a teda ja som s mojím výberom spokojná 🙂 slúži mi už niekoľko mesiacov
@anonym_b3c312 Ja som ku nim davala auto do vykupu a zaroven som si za doplatok brala druhe auto, vsetko prebehlo cez problemov.
Za nás v aaa úplne v pohode skúsenosť. Brali sme auto na splátky a všetko sme riešili priamo tam. Akurát odporúčam nikam sa neponáhľať a nechať si ukázať viac možností. Nám prvá ponuka úplne nesedela, ale nakoniec sme našli variant, ktorý nám už vyhovoval. Určite si ale nechajte dopredu presne rozpísať, koľko celkovo zaplatíte aj so všetkými poplatkami a poistením, nech viete, do čoho idete.

Si sa s koňom zrazila. Ani predať ani kúpiť z Aaa