icon

Nespravila som jazdu v autoškole

ardnaxela1989
22. dec 2025

Dnes som mala skúšky som strašná stresacka testy som spravila na 100% aj cvičisko bez chyb co som sa až sama cudovala lebo tréningu mi cvičisko vôbec nešlo ale jazdu som pokazila 😔veľmi sa na seba hnevám a som z toho zklamana zé som ho už mohla mať dnes celu cestu som nespravila chybu ani auto mi nezdochlo a keď sme šli uz do autoskoly po úzkej ceste išiel oproti kamión uz som panikarila zastala som nech prejde a ako som chceloa rýchlo ísť som skoro suchla stojace auto inštruktor musel mi chitit volant 🤦viem ze to bola veľká chyba viem ze právom som nespravila ale teraz sa bojim ze zase budem stresovať a zase nespravím cítim sa neschopná

Strana
z2
anonym_f0bf8c
23. dec 2025
@ardnaxela1989

@anonym_f0bf8c neviem ze by povzbudenie niekoho kto tiež nespravil na prvý krát 🤷

@ardnaxela1989 ani ja som nedala na prvý.. podľa mňa veľa ľudí nedá.. je to normálne, šoférovanie chce niekedy čas 🤷🏻‍♀️ ale treba fakt zvládnuť ten stres s ním to nikdy nepôjde

sisska96
23. dec 2025
@ardnaxela1989

@zuzanita1609 no práve bývame v malom meste s 2 deťmi koľko krát som snimy musela ísť na pohotovost do okresného mesta a musela som zháňať niekoho kto by snami išiel keby bývame vo veľkom meste a je tam mestská tak vodičský ani neriešim ale bývame v malom mestečku kde. V podstate nič nieje okrem malého tesca 😅a manžel nechce ze nema k tomu vztach

@ardnaxela1989 och bože tá gramatika😬

sisska96
23. dec 2025
@anonym_758da6

@sisska96 koľko sa doplaca za opravné?

@anonym_758da6 bolo to dávno pred vyše 10 rokmi

anonym_6fb619
24. dec 2025

@ardnaxela1989 nič sa nedeje urobíš druhý raz hlavne si daj kondičné jazdy a riadne dýchaj a nestresuj 🙏 to zvládneš

findomatej
24. dec 2025

@ardnaxela1989 tiež som urobila až na 3x 🙈. Prvýkrát úplne blbosť sa mi stala, moja chyba. Druhýkrát, presne ako ty, vystresovaná s nervami na prasknutie, lebo už som vedela čo ma čaká a pokašľala som asi všetko čo sa dalo. A poslednýkrát som si povedala, že nejde o nič, prinajhoršom neurobím a pôjdem celý vodičák od znovu. A urobila som, dokonca s pochvalou. Skús si prečítať predchádzajúce diskusie. Ja som prečítala asi všetky 😅. Najviac mi pomohla veta: zabiť ťa nenechajú nikoho. A pred poslednou skúškou som si zaplatila kondičnú jazdu, lebo som mala odstup od poslednej skúšky 6 týždňov.

anonym_613e92
24. dec 2025

Nenechaj sa odradit, ja som sa odradit dala, vodicak som si uz nikdy neurobila....To das. Moja sestra tiez nedala prvu jazdu, teraz soferuje lepsie ako vacsina ludi

pikachu999
24. dec 2025

Poviem ti len toľko že my ženy jazdíme opatrno mozog rozmýšľa inak ako mužský a tým pádom viac stresujeme..chlapi toto majú úplne inak a aj pre to je viac nehôd mužov ako žien .nenechaj sa odradit daj si kondičné a zvládneš to 🙏

ardnaxela1989
autor
24. dec 2025

Ďakujem pekne všetkým za povzbudenie začiatkom januára dám vedieť ako som dopadla ale určite si zaplatím ešte kondicnu jazdu

pikachu999
24. dec 2025
@ardnaxela1989

Ďakujem pekne všetkým za povzbudenie začiatkom januára dám vedieť ako som dopadla ale určite si zaplatím ešte kondicnu jazdu

@ardnaxela1989 daj si ich aj viac 🫶

Strana
z2