icon

Bidetová sprška pri toalete: Využitie a názory

Včera o 11:28

Prajem pekný deň.
Uvažujeme nad bidetovou sprškou pri toalete. Máte ju doma? Využívate ju? Alebo je to blbosť?

aalt
Včera o 11:33

Mame na wc pri zachode malu sprchu a ano, vyuzivame ju. Nikdy v zivote si si na wc nepomyslela, se keby som tu mala sprchu ... ???

anonym_5821e7
Včera o 11:34

Vyuzivame, ked som na inom WC kde nie je mam pri sebe vzdy vlhcene utierky alebo vlhceny toaletak.

anonym_ab8ab3
Včera o 11:36

ano mame ju doma a využivame ju stále a poteší ma ked ju už maju aj na hoteloch
perfektna vec, je to vec zvyku

sissy27
Včera o 11:40

@anonym_autor jedna z naj vecí. Nechápem, že bidet alebo bidetová sprcha nie sú bežný štandard.

anonym_ea7545
Včera o 11:46

@anonym_autor mame uz viac nez 10 rokov, sme spokojni, najma teda dievcenska cast domacnosti. Chlapi ju asi velmi nevyuzivaju. A este ked boli deti male, vyuzivali sme ju stale.

michaela329
Včera o 11:59

@anonym_autor áno, máme a využívame. To je už aj o zvyku 🤷 Počas menzes super vec. A po pôrode som to využila maximálne.

anonym_5189f4
Včera o 12:10

Urcite je to dobra vec, zial nie pre mna. Jedine, ze by tam bola aj tepla voda - co som zas nikde este nevidela. Studena voda je pre mna no go.

anonym_ea0580
Včera o 12:12
@anonym_5189f4

Urcite je to dobra vec, zial nie pre mna. Jedine, ze by tam bola aj tepla voda - co som zas nikde este nevidela. Studena voda je pre mna no go.

@anonym_5189f4 to som akurát sa chcela opýtať lebo tiež som nevidela teplú vodu
To pre mňa je nepríjemné a nieje to náhrada za sprchu v teplej vode
Takže doteraz tomu nechápem na čo to je😅

mandzula
Včera o 12:18

Mame, nepouzivame, sprcha je sprcha.

anonym_cac152
Včera o 12:19

Nasi to nevyuzivaju, lebo strasne silny prud im ide a tazko sa im to nastavuje na mensi tlak.. a dalsia vec, maju osobitne wc a nemaju na nom ani mysdlo ani uteraky... tak sa umyvaju v kupelni

martinmmartin
Včera o 12:42

Ano ano ano. Sprska pri toalete, taka do ruky , krasne nahradi zachodovu kefu obrovsky bonus k povodne zamyslanemu vyuzitiu

veselo_neveselo
Včera o 12:48

@anonym_5189f4
@anonym_ea0580
Mame doma, ja som nechala priviest teplu vodu, takze ide to aj s teplou, ked sa na to mysli vopred 🙂
Boli ale aj situacie, ked som radsej pouzila studenu 🙃

@anonym_autor je to fajn vec, hlavne na situacie ked sa chces rychlo oplachnut, ale nechces ist cela do sprchy. Vyborne pri hnackach, menzese, podrazdenom spodku (napr po porode, alebo pri hemoroidoch), po sexe, pri vytokoch, alebo len tak po velkej 🤷‍♀️

anonym_2aed07
Včera o 13:01

@anonym_autor najlepsia vec, ktoru sme pri prerabke jadra mohli spravit. Sice asi castejsie sa pouziva na napustanie vedier ako na umyvanie podvozku, ale ked treba podvozok umyt, tak je ten vynalez na nezaplatenie. Len nezabudni ju napojit aj na teplu vodu, lebo poznam mudrca, co chcel usetrit a ja osobne si neviem predstavit oplachovat podvozok studenou vodou.

anonym_2aed07
Včera o 13:02
@anonym_cac152

Nasi to nevyuzivaju, lebo strasne silny prud im ide a tazko sa im to nastavuje na mensi tlak.. a dalsia vec, maju osobitne wc a nemaju na nom ani mysdlo ani uteraky... tak sa umyvaju v kupelni

@anonym_cac152 vsak utriet sa da aj do toaletaku, netreba uterak. A mydlo tiez nie je nutne, dokonca sa na intimne partie ani neodporuca ho pouzivat.

anonym_033843
Včera o 13:05

Ahoj,zvažovali sme, spršku pri wc, ale nakoniec sme dali wc s bidetom (2 v 1) a je to výborná vec. Odporúčam 👍

michaela329
Včera o 13:17
@anonym_cac152

@anonym_cac152 ale veď ani mydlo a ani uteráky veľké nepotrebujú...ak sa im nepáči poutierat papierom, môžu dať košík s malými uterakmi k wc. A mydlo teda na tieto časti tela nie je dobrý nápad. My máme prepinaciu tú hlavicu, ten tlak sa dá takto vyriešiť.

anonym_70ced1
Včera o 13:37

mame toaletu so vstavanym bidetom, najlepsia vec. a teplota vody sa da nastavit, nie je to len studena.

anonym_36d2de
Včera o 14:23

Bidetova sprska môže byt buď samostatná, vtedy treba dopredu rátať aj s možnosťou teplej vody alebo vie byť napojená na umývadlovu batériu, ak je WC blízko umývadla.
Pre mňa je podstatne lepšie využiteľná ako bidet, netreba nikam presadat, dá sa využiť na predok aj zadok a vie nahradiť WC kefu.

anonym_ab8ab3
Včera o 14:33
@anonym_5189f4

@anonym_5189f4 my máme aj teplu vodu, v podstate si teplotu namiešaš ako potrebuješ

anonym_8ab54d
Včera o 14:35

My mame len samostatny bidet s teplou, aj studenou vodou.