Čierna mramorová kúpeľňa: Skúsenosti s vodným kameňom?
nie nedavajte, sestra ma a teda je to dost vidiet kazda kvapka, vodny kamen
Vyzera to strasne a udrzba je za trest
Taketo som este ako mladica niekomu upratovala, len to mali ruzovy mramor, ciste peklo.
Taketo som este ako mladica niekomu upratovala, len to mali ruzovy mramor, ciste peklo.
@kiki68
My sme navrhovali pre jedneho zakaznika v plnke podla fotky z 5*hotela pouzite mramorove dosky nie kachlicky, vyzeralo to super ale on mal upratovacky.😀
@kiki68
My sme navrhovali pre jedneho zakaznika v plnke podla fotky z 5*hotela pouzite mramorove dosky nie kachlicky, vyzeralo to super ale on mal upratovacky.😀
@anonym_1b30f6 to je jedno, tam som tiez ja upratovala vtedy, bol to jeden z ludi z rakuskej vlady. Ale stale tam mas 3 prostriedky, cim to cistit. Na mramor nemozes ist len tak niecim, kazdy prostriedok skusat na malom mieste min 24 hod a potom pouzivat na velku plochu. My sme vtedy riesili co s tym, mali inu pani na upratovanie a tej sa tam vytvorila v rohu plesen. Takze cim to dat vobec dole a neznicit mramor. Moja mama je chemicka a tak poradila. Ale trpli sme vsetci. Pre mna to bola vtedy brigada, ked som v AT zacinala.
Nielen že mám iný vkus, ale takýto dizajn je strašné blbo na psychiku, časom určite. Krematórium, mauzóleum, a čistenie katastrofa, dosť drahá
To sa v tej ciernej kupelke budete denne citit este horsie,akov krematoriu

Bude, nerobte to + vyzerá to ako mauzóleum.