icon

Čierna mramorová kúpeľňa: Skúsenosti s vodným kameňom?

ivet98
Včera o 08:48

Ahojte, tie ktoré máte skúsenosti. Prerábame dom a rozmýšľame nad čiernym lesklým mramorovanym obkladom. Ma niekto? Nebude tam vidno veľmi vodný kameň? Prikladám aj foto.

Čierna mramorová kúpeľňa: Skúsenosti s vodným kameňom?
anonym_2ed543
Včera o 08:49

Bude, nerobte to + vyzerá to ako mauzóleum.

anonym_766679
Včera o 08:58

nie nedavajte, sestra ma a teda je to dost vidiet kazda kvapka, vodny kamen

anonym_cf4b46
Včera o 09:00

Vyzera to strasne a udrzba je za trest

kiki68
Včera o 09:18

Taketo som este ako mladica niekomu upratovala, len to mali ruzovy mramor, ciste peklo.

bielasovicka
Včera o 09:35

Strašne škaredé 🙈

anonym_1b30f6
Včera o 09:37
@kiki68

Taketo som este ako mladica niekomu upratovala, len to mali ruzovy mramor, ciste peklo.

@kiki68
My sme navrhovali pre jedneho zakaznika v plnke podla fotky z 5*hotela pouzite mramorove dosky nie kachlicky, vyzeralo to super ale on mal upratovacky.😀

kiki68
Včera o 10:21
@anonym_1b30f6

@kiki68
My sme navrhovali pre jedneho zakaznika v plnke podla fotky z 5*hotela pouzite mramorove dosky nie kachlicky, vyzeralo to super ale on mal upratovacky.😀

@anonym_1b30f6 to je jedno, tam som tiez ja upratovala vtedy, bol to jeden z ludi z rakuskej vlady. Ale stale tam mas 3 prostriedky, cim to cistit. Na mramor nemozes ist len tak niecim, kazdy prostriedok skusat na malom mieste min 24 hod a potom pouzivat na velku plochu. My sme vtedy riesili co s tym, mali inu pani na upratovanie a tej sa tam vytvorila v rohu plesen. Takze cim to dat vobec dole a neznicit mramor. Moja mama je chemicka a tak poradila. Ale trpli sme vsetci. Pre mna to bola vtedy brigada, ked som v AT zacinala.

anonym_78a4bf
Včera o 12:02

Nielen že mám iný vkus, ale takýto dizajn je strašné blbo na psychiku, časom určite. Krematórium, mauzóleum, a čistenie katastrofa, dosť drahá

anonym_f563f6
Včera o 13:29

To sa v tej ciernej kupelke budete denne citit este horsie,akov krematoriu