icon

Odporučte kvalitné čierne vodovodné batérie

18. apr 2026

Dobrý deň, prosím odporučte kvalitné čierne vodovodné batérie do kúpeľne. Dlho som rozmýšľala aké si dať, veľa ľudí ma od čiernych odhovára, ale myslím že každé treba čistiť nie len tie čierne a myslím že ak budú kvalitné farba z nich nezačne len tak schádzať.. dúfam 🙈
Ďakujem

anonym_5e2860
18. apr 2026

Ja ti viem iba odporučiť aké nie ,ak ti to pomôže

anonym_3497b9
18. apr 2026

@anonym_autor
Ja som spravila tuto blbost, vyzera to pekne, neverila som, problem je vodny kamen

anonym_8104da
Včera o 01:21

my máme čierne hansgrohe (rebris s) a tiež sme sa báli, ale nemáme s údržbou absolútne žiadny problém. len sme si napr zvykli po umytí rúk zatvárať kohútik lakťom a nie mokrou rukou a tiež po sprchovaní vždy utrieme kohútik aj držiak hlavice uterákom dosucha. proste vždy keď sa zamokria, tak tú vodu tam nenecháme uschnúť. čistíme len mäkkou bavlnenou handričkou a používame čistič method z DM. (treba ale tiež na druhú stranu priznať, že zatiaľ nemáme deti, tak neviem povedať, že ako tie batérie budú vyzerať potom, muž dúfa, že ich naučíme 🙈)

alenka58
Včera o 06:55

už ich máme vymenené, náročnejšia údržba

frflos_nespokojny
Včera o 07:01

Pozor aj na hansgrohe. Je to farba a pri nesprávnej údržbe schádza dole.

anonym_0b187c
Včera o 07:06

@anonym_autor hnus. Mame v robote v kuchynke

anonym_49eb2b
Včera o 07:16

Máme čierne Hansgrohe a úplná spokojnosť. Vodný kameň sa na nich tvorí rovnako, ako na inej farbe. Takže údržba je úplne rovnaká. Jediný rozdiel je ten, že na tej čiernej je to asi viacej vidno. Ak si Monk, tak ti to asi bude vadiť. Ak máš rozumnejšie priority v živote, ako lesknúce batérie, tak smelo do toho

sandria
Včera o 07:20
@anonym_8104da

my máme čierne hansgrohe (rebris s) a tiež sme sa báli, ale nemáme s údržbou absolútne žiadny problém. len sme si napr zvykli po umytí rúk zatvárať kohútik lakťom a nie mokrou rukou a tiež po sprchovaní vždy utrieme kohútik aj držiak hlavice uterákom dosucha. proste vždy keď sa zamokria, tak tú vodu tam nenecháme uschnúť. čistíme len mäkkou bavlnenou handričkou a používame čistič method z DM. (treba ale tiež na druhú stranu priznať, že zatiaľ nemáme deti, tak neviem povedať, že ako tie batérie budú vyzerať potom, muž dúfa, že ich naučíme 🙈)

@anonym_8104da ja mám biele batérie, najlepšie čo existuje. Vychytala som muchy, nakoľko som sa 6x sťahovala a pokažde aj prerábala tak za mňa biele sú bezúdržbové. Ale deti v kúpeľni to je masaker, ani nie malé ale naša 14 ročná puberťáčka čo dokáže v kúpelni to je neuveriteľne a už som sa prestala radšej rozčuľovať 😂 ona si musí vlasy každé ráno namacat a 100x jej hovorim nech si to urobí vo vani ale nie ona v umývadle a všetko je potom mokre. Škoda reči.