icon

Pomôže filter do sprchy na tvrdú vodu?

Včera o 14:35

Máme doma tvrdú vodu a už ma z toho ide poraziť.
Po sprche suchá koža, vlasy také nijaké, všade vodný kameň. Pozerám filtre do sprchy, čo sa namontujú pred hlavicu, ale neviem, či to nie je len ďalšia pekne zabalená zbytočnosť.
Máte to niekto doma? Bol rozdiel na koži alebo vlasoch fakt cítiť?

simsalabim
Včera o 14:50

@anonym_autor tiez by na to zaujimalo. Ked som bola v Skotsku - kde je velmi makka voda - na pokozke som velmi citila rozdiel.

autor
Včera o 14:53
@simsalabim

@anonym_autor tiez by na to zaujimalo. Ked som bola v Skotsku - kde je velmi makka voda - na pokozke som velmi citila rozdiel.

@simsalabim Tak dúfam, že nám niekto poradí ❤

moonlight1210
Včera o 16:19

Asi neporadim, lebo este len planuejm vyskusat Zeneu.

No priznam sa, ze viac ako filter ma zaujala moznost mat v nej vonu. Ale este vaham, ci na to dat peniaze. Lebo vonu mi urobi v horucej pare aj miska s esencialnym olejom.

kacena4
Včera o 18:46

prave pred 2 tyzdnami to kupil muz ked sme prisli z liecenia som sa cudovala co to tam namontoval... a ano mame jemnejsiu pokozku aspon mi to citime

anonym_3e67ec
Včera o 19:51
@kacena4

prave pred 2 tyzdnami to kupil muz ked sme prisli z liecenia som sa cudovala co to tam namontoval... a ano mame jemnejsiu pokozku aspon mi to citime

My sme mali Dios, len take lacnejsie a asi take daco kupim znova, koza bola lepsia, aj vlasy. Ale ked nas je uz 6, tak treba menit castejsie. Teraz som ako sucha korka a zvazujem, co skusit teraz, ci to iste, ci ine.
@kacena4 ake mate?

sili82
Včera o 20:15
@kacena4

@kacena4 Aký konkrétne maš prosím tá?