icon

Šikovné uloženie šampónov v rohovej vani

23. apr 2026

Ahojte máme rohovu vanu, máte nejak pekne vyriešené uloženie samponov aby to nevyzeralo ako bordel? 🙂)

anonym_438a77
23. apr 2026

@anonym_autor zvyknu sa prelievatdo rovnakych flias a das etiketu 😊

biba_18
23. apr 2026

ja mám bordel 🤷‍♀️

simsalabim
23. apr 2026

Normalne ich mame polozene a nepovazujem to za bordel. Ved tam zijeme, domacnost sluzi nam, nie my domacnosti.

klip0
23. apr 2026

Ja ich zakaždým odkladám do skrinky, ale je to trochu otrava no 😅

anonym_5188ab
23. apr 2026

Mam ich v košíku hned pri vani

autor
23. apr 2026
@klip0

Ja ich zakaždým odkladám do skrinky, ale je to trochu otrava no 😅

@klip0 tohto sa obavam, žeby ich tam muž trieskal mokre :D

autor
23. apr 2026
@simsalabim

Normalne ich mame polozene a nepovazujem to za bordel. Ved tam zijeme, domacnost sluzi nam, nie my domacnosti.

@simsalabim momentálne ich mám v starom dome tiež uložené na vani, ale teda chcela som niečo krajšie lahodiace oku vymyslieť :D

januska12323
23. apr 2026

Kúp si keramické alebo iné nádoby, preleješ šampón a sprchový do nich a položíš na vaňu. Zvyšné máme odložené pod umývadlom.

janka_266
23. apr 2026

máme ich tam minimum, nie 4 dámske, 3 pánske a 5 detských, naše máme v sprchovom kúte na poličkách, a detské na vani, v bielom košíku, s dierkami na odtok prípadnej vody, alebo ako to nazvať, rovnako tak máme aj detské hračk v košíku takom istom, košík čiastočne skryje ich farebnosť a sú na jednom mieste a vyzerá to upratane vždy :D

autor
23. apr 2026
@januska12323

Kúp si keramické alebo iné nádoby, preleješ šampón a sprchový do nich a položíš na vaňu. Zvyšné máme odložené pod umývadlom.

@januska12323 dakujem to je dobrý napad 🙂

anonym_01dc36
23. apr 2026
@biba_18

ja mám bordel 🤷‍♀️

@biba_18 tak nas je 6 a kazdy ma nieco ine pomaly, takze bordel tiez. Ale kupila som z Temu taku policu, bez vrtania, drzalo to ako prisrobovane, az raz, po 3 tyzdnoch, v noci, nam to treslo do vane, obuta vana, ja s muzom infarktovy stav, ze co sa deje, ci dieta neleti zo schodov alebo daco take. Potom to muz prilepil silikonom a drzi. Ale stale je to policka proste, nic uzavrete.
Ja keby som dala rovnake nadoby a etikety, tak deti na mna budu hukat, ze co je jeho a jej, ti starsi si aj precitaju, ale mensi vobec a syn aj ked ma 12 rokov, ide na zotrvacnik a najradsej pouzije, co prve schyti do ruky 😅🙃.

pinkgirl
23. apr 2026

Položené na vani má u nás doma každý svoje, sme 4ria a ja to za bordel nepovažujem. Je to náš domov a nie hotel.

autor
23. apr 2026
@pinkgirl

Položené na vani má u nás doma každý svoje, sme 4ria a ja to za bordel nepovažujem. Je to náš domov a nie hotel.

@pinkgirl v poriadku, tak to berieš ty 🙂 ja som sa pýtala na riešenie nie či máš doma hotel

viestta
23. apr 2026

naskladane v policke zavesenej na zastene v original flaskach a aj ked kazdy obal iny, vobec mi to ako bordel nepripada, proste v byte zijeme, tak to aj vidno

autor
23. apr 2026
@viestta

naskladane v policke zavesenej na zastene v original flaskach a aj ked kazdy obal iny, vobec mi to ako bordel nepripada, proste v byte zijeme, tak to aj vidno

@viestta my to mame tiež teraz tak, niektoré su v sprhaci niektoré na vani ale predsalen človek ked ma novostavbu, všetko nové tak chce mať všetko ako "z pinterestu" 🙂)

viestta
23. apr 2026
@anonym_autor

@viestta my to mame tiež teraz tak, niektoré su v sprhaci niektoré na vani ale predsalen človek ked ma novostavbu, všetko nové tak chce mať všetko ako "z pinterestu" 🙂)

@anonym_autor ono to potom cloveka prejde. Za mna "prelievacie" davkovace na drogeriu su plytvanim. A ked mas viaclennu domacnost, tak toho je vela, lebo kazdy ma to svoje aspon v dvoch flasiach (sprchac, sampon), to pri 2 dospelych a dvoch detoch mas hned 6 flasi. A ked este mas aj kondicioner, pena na holenie a intim gel a co je viem co, tak mas toho kopu. Vsak vies co vsetko tam mas teraz a menej toho nebude, ked deti podrastu tak toho bude este viac.

angeli121212
23. apr 2026
@anonym_autor

@pinkgirl v poriadku, tak to berieš ty 🙂 ja som sa pýtala na riešenie nie či máš doma hotel

@anonym_autor veď ak to chceš mať také pekné tak sa dá s tým pekne pohrať nakúpiť krásne nádobky aj s tým davkovačom podľa vkusu poprelievať nalepiť pekné etikety podľa štýlu dozdobiť a pekne rozložiť.. ja si napríklad kupujem aj také sprcháče v pekných obaloch takých romantických a tie sú samy o sebe pekné

autor
23. apr 2026
@angeli121212

@anonym_autor veď ak to chceš mať také pekné tak sa dá s tým pekne pohrať nakúpiť krásne nádobky aj s tým davkovačom podľa vkusu poprelievať nalepiť pekné etikety podľa štýlu dozdobiť a pekne rozložiť.. ja si napríklad kupujem aj také sprcháče v pekných obaloch takých romantických a tie sú samy o sebe pekné

@angeli121212 inak veru ma napadlo že v DM som zazrela pekné sprcháče, že to môže byť fajn 🙂)

koniarova
23. apr 2026
@anonym_autor

@angeli121212 inak veru ma napadlo že v DM som zazrela pekné sprcháče, že to môže byť fajn 🙂)

@anonym_autor ja milujem tieto IKEA poličky. Ale to je len také lacné riešenie.

zuzuliatko18
23. apr 2026

My mame na vani teleskopicku policku, tyzcka ide od vane po strop, su na nej.tri kovove kosiky, kde.mame sampony a sprchace. Mysliebka mat v peknych flaskach je sice fajn, ale pri viacclcennej domacnosti akosi Myslim, ze to rychlo omrzi prelievat. A druha vec je, ze.ludoa zvyknu menit znacku sampony, sprchacu, alebo napr. Ja sampony striedam viacere, takze by ma to naozaj nebavilo.

vkatush
23. apr 2026

Máme poličky na kolieskach. Zmestí sa tam toho až až a všetko na jednom mieste.

angeli121212
25. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no ja sa priznám sprcháče kupujem také peknučke aj šampón ale ja mám taký romantický kvetinový štýl tak si idem na manufakture, nesti dante, heathcote & ivory a pod