icon

Šikovné uloženie šampónov v rohovej vani

Dnes o 09:01

Ahojte máme rohovu vanu, máte nejak pekne vyriešené uloženie samponov aby to nevyzeralo ako bordel? 🙂)

anonym_438a77
Dnes o 09:04

@anonym_autor zvyknu sa prelievatdo rovnakych flias a das etiketu 😊

biba_18
Dnes o 09:06

ja mám bordel 🤷‍♀️

simsalabim
Dnes o 09:10

Normalne ich mame polozene a nepovazujem to za bordel. Ved tam zijeme, domacnost sluzi nam, nie my domacnosti.

klip0
Dnes o 09:11

Ja ich zakaždým odkladám do skrinky, ale je to trochu otrava no 😅

anonym_5188ab
Dnes o 09:14

Mam ich v košíku hned pri vani

autor
Dnes o 09:25
@klip0

Ja ich zakaždým odkladám do skrinky, ale je to trochu otrava no 😅

@klip0 tohto sa obavam, žeby ich tam muž trieskal mokre :D

autor
Dnes o 09:25
@simsalabim

Normalne ich mame polozene a nepovazujem to za bordel. Ved tam zijeme, domacnost sluzi nam, nie my domacnosti.

@simsalabim momentálne ich mám v starom dome tiež uložené na vani, ale teda chcela som niečo krajšie lahodiace oku vymyslieť :D

januska12323
Dnes o 09:36

Kúp si keramické alebo iné nádoby, preleješ šampón a sprchový do nich a položíš na vaňu. Zvyšné máme odložené pod umývadlom.

janka_266
Dnes o 09:45

máme ich tam minimum, nie 4 dámske, 3 pánske a 5 detských, naše máme v sprchovom kúte na poličkách, a detské na vani, v bielom košíku, s dierkami na odtok prípadnej vody, alebo ako to nazvať, rovnako tak máme aj detské hračk v košíku takom istom, košík čiastočne skryje ich farebnosť a sú na jednom mieste a vyzerá to upratane vždy :D

autor
Dnes o 09:46
@januska12323

Kúp si keramické alebo iné nádoby, preleješ šampón a sprchový do nich a položíš na vaňu. Zvyšné máme odložené pod umývadlom.

@januska12323 dakujem to je dobrý napad 🙂

anonym_01dc36
Dnes o 10:03
@biba_18

ja mám bordel 🤷‍♀️

@biba_18 tak nas je 6 a kazdy ma nieco ine pomaly, takze bordel tiez. Ale kupila som z Temu taku policu, bez vrtania, drzalo to ako prisrobovane, az raz, po 3 tyzdnoch, v noci, nam to treslo do vane, obuta vana, ja s muzom infarktovy stav, ze co sa deje, ci dieta neleti zo schodov alebo daco take. Potom to muz prilepil silikonom a drzi. Ale stale je to policka proste, nic uzavrete.
Ja keby som dala rovnake nadoby a etikety, tak deti na mna budu hukat, ze co je jeho a jej, ti starsi si aj precitaju, ale mensi vobec a syn aj ked ma 12 rokov, ide na zotrvacnik a najradsej pouzije, co prve schyti do ruky 😅🙃.

pinkgirl
Dnes o 10:24

Položené na vani má u nás doma každý svoje, sme 4ria a ja to za bordel nepovažujem. Je to náš domov a nie hotel.

autor
Dnes o 10:27
@pinkgirl

Položené na vani má u nás doma každý svoje, sme 4ria a ja to za bordel nepovažujem. Je to náš domov a nie hotel.

@pinkgirl v poriadku, tak to berieš ty 🙂 ja som sa pýtala na riešenie nie či máš doma hotel

viestta
Dnes o 10:31

naskladane v policke zavesenej na zastene v original flaskach a aj ked kazdy obal iny, vobec mi to ako bordel nepripada, proste v byte zijeme, tak to aj vidno

autor
Dnes o 10:34
@viestta

naskladane v policke zavesenej na zastene v original flaskach a aj ked kazdy obal iny, vobec mi to ako bordel nepripada, proste v byte zijeme, tak to aj vidno

@viestta my to mame tiež teraz tak, niektoré su v sprhaci niektoré na vani ale predsalen človek ked ma novostavbu, všetko nové tak chce mať všetko ako "z pinterestu" 🙂)

viestta
Dnes o 10:42
@anonym_autor

@viestta my to mame tiež teraz tak, niektoré su v sprhaci niektoré na vani ale predsalen človek ked ma novostavbu, všetko nové tak chce mať všetko ako "z pinterestu" 🙂)

@anonym_autor ono to potom cloveka prejde. Za mna "prelievacie" davkovace na drogeriu su plytvanim. A ked mas viaclennu domacnost, tak toho je vela, lebo kazdy ma to svoje aspon v dvoch flasiach (sprchac, sampon), to pri 2 dospelych a dvoch detoch mas hned 6 flasi. A ked este mas aj kondicioner, pena na holenie a intim gel a co je viem co, tak mas toho kopu. Vsak vies co vsetko tam mas teraz a menej toho nebude, ked deti podrastu tak toho bude este viac.