Skúsenosti s kefami na WC: Tradičné či alternatívne?
iba budeš vyrábať kopu odpadu,nikdy by som si to nekúpila.Normálna kefa mi stačí.
iba budeš vyrábať kopu odpadu,nikdy by som si to nekúpila.Normálna kefa mi stačí.
@rozculena nepríde ti klasika nehygienická?
@anonym_autor doteraz si používala čo? Doma ste mali čo? Kým niekto nevymyslel túto somarinu,tak všetci ľudia používali čo?
Veď tú kefu používam len na wc,na nič iné.Nie,nepríde mi to nehygienické,domestos alebo savo alebo fixinela atď majú dostatočný účinok.
@anonym_autor ak klasikou neplánuješ vytrieť aj zvyšok bytu, tak to nehygienické nie je.
Mám silikónovú kefu na záchod s dávkovačom prostriedku do wc. Oveľa hygenickejsie a praktickejšie ako klasická kefa na wc
@anonym_autor a po použití sa tá "špongia" dáva kam?
@anonym_autor a po použití sa tá "špongia" dáva kam?
@anonym_5ff4d7 do koša?
Mame silikonovu, na rozdiel od klasickej, ktora sa vypelicha celkom rychlo, tato drzi uz celkom dlho, mozno aj viac ako 5 rokov
@anonym_5ff4d7 do koša?
@anonym_autor Ja som niekde videla video - tá hubka sa postupne rozpúšťa, ako keby bola zo sódy - je to jednorázové, jedno použitie - jeden dielik. Nakoniec ju uvoľnili do misy a tam sa rozpustila.
Nemôžem si vynachváliť moju novú WC kefu z Číny. 😁👍 Tú som proste musel mať! Predáva sa aj s podstavcom, ale... stačí mu aj háčik na stene, lacnejšie ma vyšla verzia bez podstavca. Cenzúra je vzhľadom prítomnému "family friendly" prostrediu nutná, ale na Googli si môžete vychutnať fotky plnej verzie tejto jedinečnej.... ehm... kefy. 🤭🤭
A teraz vážne. Prekvapilo ma, že štetiny sú na omak húževnaté a celkom odolné. Kvalitná WC štetka ako má byť! 😄👌 Zatiaľ len visí, ale raz príde aj na ňu rad.

@anonym_autor ja pouzivam klasiku a gulicky bref.