icon

Aká je kvalita produktov z predajne Action?

30. dec 2025

Aka je kvalita v obchode Action? A zdravotne hladisko? Akej znacke by ste to prirovnali? Detske hracky by ste tam kupili?

Strana
z2
ariannazara
30. dec 2025

Kupujem malemu puzzle

anonym_9203e5
30. dec 2025

kupujem tam všetko možné ale kozmetika nič moc by som povedala taká slabšia kvalita hračky sú v pohode aj ked napríklad taká plastelína tie play do ale tá lacnejšie sa dosť drobí a farbí ruky , takže zaleží od produktu

maca1984
30. dec 2025

Ja mám veľmi rada pleťové masky odtiaľ.
A x ďalších vecí, aj potravinových.

a0
30. dec 2025

Nekupujem tam hračky, skôr len papiere, farebne papiere, washi pásky atď. Veľa s deťmi tvoríme doma, takže na tieto veci je to super obchod. Inak cena/kvalita ako pepco, kik alebo tedi.

doriiis
30. dec 2025

Kozmetika je taký priemer. Ale oplatia sa tam tie sheet masky na tvár, dcéra ich miluje. A majú veľké balenia šampónov a kondicionérov

anonym_a173f2
30. dec 2025

@anonym_autor zdravotné hľadisko? Aj v Poľsku platia smernice EU, či myslíš, že Action je výnimka?

anonym_b5a0c7
30. dec 2025
@maca1984

Ja mám veľmi rada pleťové masky odtiaľ.
A x ďalších vecí, aj potravinových.

@maca1984 hlavne že každý nadava na kozmetiku z temu a toto je to isté

anonym_b5a0c7
30. dec 2025
@doriiis

Kozmetika je taký priemer. Ale oplatia sa tam tie sheet masky na tvár, dcéra ich miluje. A majú veľké balenia šampónov a kondicionérov

@doriiis rovno z temu objednajte 🤣

doriiis
30. dec 2025
@anonym_b5a0c7

@doriiis rovno z temu objednajte 🤣

@anonym_b5a0c7 .... Pochybujem, že na Temu nájdem poľské šampóny. Či už aj poľské veci sú shity? Aj si niekedy niečo z Actionu mala, či len trepeš?

maca1984
30. dec 2025
@anonym_b5a0c7

@anonym_b5a0c7 vidíš ma nadávať na kozmetiku z temu ?
Mne je jedno kto kde čo kupuje.

anonym_b5a0c7
30. dec 2025
@doriiis

@anonym_b5a0c7 .... Pochybujem, že na Temu nájdem poľské šampóny. Či už aj poľské veci sú shity? Aj si niekedy niečo z Actionu mala, či len trepeš?

@doriiis mala som a veru kvalita nič moc,dokonca z temu lepšia kozmetika.

maca1984
30. dec 2025
@anonym_b5a0c7

@doriiis mala som a veru kvalita nič moc,dokonca z temu lepšia kozmetika.

@anonym_b5a0c7 no tak si objednavaj z Temu.
Kde vidíš problém ?
Či neni problém , vyrobím si ?

anonym_d8e08c
30. dec 2025

Je to čínsky tovar, rovnako ako Shein, Ali expres a Temu. Je to ten istý tovar, len o polovicu drahší. Action nie je výrobca, je to len preposielač. Nakupuje obrovské objemy tovaru od tých istých výrobcov, ktorí predávajú napr. na Temu. Rozdiel je len v tom, že tovar dorazí do EU skladu, dostane EU obal, iný názov a cenu - často vyššiu. V skutočnosti predáva to isté, čo si viete objednať sami, len bez čakania. Veci, ktoré stáli pár centov, či pár EUR sa po EÚ úprave predávajú niekoľko násobne drahšie. Ani Ali Expres, Shein, Temu či Action nerieši kvalitu. Spoločnosť Action má centrálny nákup v Hong Kongu, odkiaľ riadi nákup čínského tovaru. Na obale nebýva uvedený výrobca, ani krajina pôvodu. Neexistuje žiadny verejný zoznam dodávateľov, žiadna kontrola toho, odkiaľ tovar pochádza.

anonym_e98d46
30. dec 2025

Kupila som v lidli hraci keyboard ktory predavaju aj v action 🤷‍♀️

ivicatolic
30. dec 2025

@anonym_autor meid in šmejd ....ako všetko,😁

anonym_ef73da
30. dec 2025

kozmetika musi splnat eu normy, takze nie je to to iste co z Temu

lucyluska
30. dec 2025

Mám rada biele veľké Toblerone, to som iba v Kauflande raz dávno malé balenie našla.
Alebo náplne do tlačiarne sú lacné a dlho vydržia.

anonym_b5a0c7
30. dec 2025
@doriiis

@doriiis sorry ale šampóny a kondicionéry z actionu by som asi nikdy nedala na vlasy

doriiis
30. dec 2025
@anonym_b5a0c7

@doriiis sorry ale šampóny a kondicionéry z actionu by som asi nikdy nedala na vlasy

@anonym_b5a0c7 ... Dobre

anonym_9fcf92
30. dec 2025

@anonym_autor Hračky,nálepky a všetko možné som nakúpila a super. Drogéria slabá, ale kuchynské veci,hrnčeky poháre a iné do domácnosti ok. Veľa vecí a v pohode. Dokonca aj uteráky,osušky pekne sajú.

autumn1
31. dec 2025

Nespecifikujes ake produkty mas na mysli ale sladkosti, slane rozne omacky a podobne "blbosti" na jedenie by som zo zdravotneho hladiska nekupila. Co sa tyka kozmetiky predavaju tam napriklad Palmolive, za vyhodnejsie ceny ako inde to by som kupila, ine podla zlozenia. S elektronikou mam zlu skusenost. Hracky pre starsie dieta, ktore uz nedava vsetko do ust by som kupila.

jaroslav81
31. dec 2025

Čo furt riešite zdravotné hľadisko ? Majú tam všetko možné a lacné. Minule som si tam kúpil baterku nabíjateľnú cez USB-C a stála 2.90€. Na Temu stojí tak isto. Náradie, autopotreby, domáce potreby atď za smiešne ceny. Nikto vám nekáže tam kupovať kozmetiku a potraviny.

kk83
31. dec 2025

Action predáva i známe značky, ktoré sú už ,,stará edícia,, (zmena obalu a pod). Majú i vlastné značky kozmetiky, ktoré musia spĺňať EU normy. Ja tam kupujem čistiace prostriedky, doplnky do domu, sem tam drogériu a omáčky. To sú produkty, ktoré mám otestované.

pr85
31. dec 2025

@anonym_autor ja som Action objavil už pred cca. 9 rokmi, keď v Kittsee otvorili prvú prevádzku. Mne sa ten obchod páči. Sú tam lacné veci, niekedy menej užitočné, niekedy viac. Ale ináč som s ním spokojny.

beronsche
31. dec 2025

@anonym_autor kvalita primeraná cene. Nemôžeš za málo čakať zázraky.
Kozmetiku a hračky pre malé deti by som tam nekúpila.

beronsche
31. dec 2025
@anonym_b5a0c7

@anonym_b5a0c7 len blázon alebo hazarder kupuje kozmetiku z tému/ shein

autor
31. dec 2025

@anonym_autor Takze by tie veci nemali byt toxicke?

anonym_2d4d7c
31. dec 2025
@autumn1

Nespecifikujes ake produkty mas na mysli ale sladkosti, slane rozne omacky a podobne "blbosti" na jedenie by som zo zdravotneho hladiska nekupila. Co sa tyka kozmetiky predavaju tam napriklad Palmolive, za vyhodnejsie ceny ako inde to by som kupila, ine podla zlozenia. S elektronikou mam zlu skusenost. Hracky pre starsie dieta, ktore uz nedava vsetko do ust by som kupila.

@autumn1 ja som tam objavila chipsy a majú super zloženie...zemiaky,repkový olej a soľ. Sém tam kupim

iwesska
31. dec 2025

Kozmetiku nekupujem,na to mam DM. Tu kupujem dekoracie,kupila som tam tiez deky na gauc,ulozne taburetky,nejake doplnky do auta,sacky do vysavaca, detom veci na tvorenie,obcas nejake hracky a tie velke balenia samostatne balenych gumenych Haribo, cukrikov alebo cokoladiek - to deti rozdavaju v skole na sviatok. Sklo na mobil za par centov, reprak s relaxacnou hudbou....take serepeticky.

iwesska
31. dec 2025
@autumn1

@autumn1 Myslis,ze Milka, Nestle, Haribo, Toblerone....vyrabaju zvlast sladkosti pre Action a zvlast pre ine potravinove retazce?

Strana
z2