Najlepšie investície do užitočných vecí
Len tak pre inšpiráciu...ak by ste mali posledné peniaze, na čo by ste ich určite minuli lebo to považujete za niečo bez čoho sa nezaobídete lebo je to pre vás mega užitočné? Za mňa su to určite bežecké topanky ktoré využívam bežne lebo sú mega pohodlné. Značku nepíšem aby sa to nepovažovalo za reklamu. A čo vy?
Na cestu za pracou, ktora by ma uzivila ked miniem tie posledne
Trochu zla formulacia, ale asi chapem ako to myslis. U nas je to momentalne tycovy vysavac- neznasam stupat po odrobinkach a vlasoch, vysavam kludne aj dva tri kraz denne.
Chápem ako to bolo myslené, ale posledné peniaze by som za nič také neutratila. Takže peniaze ako také (pri dostatku) rada vyhodím za letenky. Pre mňa je duševná očista, ktorú mi cestovanie poskytuje, naprosto kľúčová a zásadná pre spokojný život.
za podložku na cvičenie, gumy, činky, tablet a internet, prípadne ak by som mala byť bez internetu tak na mieru program na cvičenie...
nič človeku netreba viac ako zdravie ...
Trochu zla formulacia, ale asi chapem ako to myslis. U nas je to momentalne tycovy vysavac- neznasam stupat po odrobinkach a vlasoch, vysavam kludne aj dva tri kraz denne.
@majlo1234 som na tom podobne a som rada, že nie som sama takto postihnutá
Ako že už by som nikdy nemala žiadne peniaze a po ich minúti by som zomrela alebo by som ich minula a zajtra by mi prišla výplata alebo by som ich minula a vyhrala milióny
Chápem ako to bolo myslené, ale posledné peniaze by som za nič také neutratila. Takže peniaze ako také (pri dostatku) rada vyhodím za letenky. Pre mňa je duševná očista, ktorú mi cestovanie poskytuje, naprosto kľúčová a zásadná pre spokojný život.
@tiezjedna no tak to sme na tom rovnako. Už balím a piatok smer Taliansko 😄...cestovanie je moja srdcovka
@rutyruth neviem, no 3 x by som si rozmyslela, čo s poslednými peniazmi, čo kúpim a čoho kúpu ešte odložím.
Investovala nech sa zhodnocuju. Nemenila by som ich za žiadne taketo veci. Maximálne letenka a prec odtialto

@rutyruth posledné peniaze? Asi za jedlo?