icon

Najlepšie investície do užitočných vecí

rutyruth
14. okt 2025

Len tak pre inšpiráciu...ak by ste mali posledné peniaze, na čo by ste ich určite minuli lebo to považujete za niečo bez čoho sa nezaobídete lebo je to pre vás mega užitočné? Za mňa su to určite bežecké topanky ktoré využívam bežne lebo sú mega pohodlné. Značku nepíšem aby sa to nepovažovalo za reklamu. A čo vy?

anonym_0086eb
14. okt 2025

@rutyruth posledné peniaze? Asi za jedlo?

haley7897
14. okt 2025

@rutyruth a s cim budes tie topanky jest? S chlebikom alebo len tak samotne? Za "posledne peniaze" sa kupuju nevyhnutnosti, nie rozmary 🫣

chrobak7
14. okt 2025

@rutyruth Deti, dnes nebude večera. Ale ja si idem zabehať, tak sa majte....😅

viestta
14. okt 2025

Na cestu za pracou, ktora by ma uzivila ked miniem tie posledne

majlo1234
14. okt 2025

Trochu zla formulacia, ale asi chapem ako to myslis. U nas je to momentalne tycovy vysavac- neznasam stupat po odrobinkach a vlasoch, vysavam kludne aj dva tri kraz denne.

tiezjedna
14. okt 2025

Chápem ako to bolo myslené, ale posledné peniaze by som za nič také neutratila. Takže peniaze ako také (pri dostatku) rada vyhodím za letenky. Pre mňa je duševná očista, ktorú mi cestovanie poskytuje, naprosto kľúčová a zásadná pre spokojný život.

ivka21
14. okt 2025

@rutyruth zle položená otázka,ale chapem. Čo by som kúpila znova tepovac ale teda mi máme veľa kobercov doma.

biba_18
14. okt 2025

za podložku na cvičenie, gumy, činky, tablet a internet, prípadne ak by som mala byť bez internetu tak na mieru program na cvičenie...
nič človeku netreba viac ako zdravie ...

anonym_681d54
14. okt 2025
@majlo1234

Trochu zla formulacia, ale asi chapem ako to myslis. U nas je to momentalne tycovy vysavac- neznasam stupat po odrobinkach a vlasoch, vysavam kludne aj dva tri kraz denne.

@majlo1234 som na tom podobne a som rada, že nie som sama takto postihnutá

minenkaa
14. okt 2025

Ako že už by som nikdy nemala žiadne peniaze a po ich minúti by som zomrela alebo by som ich minula a zajtra by mi prišla výplata alebo by som ich minula a vyhrala milióny

tundra
14. okt 2025

Sranda, myslite na pracu.Ja by som si kupil 🤔 a cau👋

rutyruth
autor
14. okt 2025
@majlo1234

@majlo1234 ooo, áno...

rutyruth
autor
14. okt 2025
@tiezjedna

Chápem ako to bolo myslené, ale posledné peniaze by som za nič také neutratila. Takže peniaze ako také (pri dostatku) rada vyhodím za letenky. Pre mňa je duševná očista, ktorú mi cestovanie poskytuje, naprosto kľúčová a zásadná pre spokojný život.

@tiezjedna no tak to sme na tom rovnako. Už balím a piatok smer Taliansko 😄...cestovanie je moja srdcovka

rutyruth
autor
14. okt 2025
@biba_18

za podložku na cvičenie, gumy, činky, tablet a internet, prípadne ak by som mala byť bez internetu tak na mieru program na cvičenie...
nič človeku netreba viac ako zdravie ...

@biba_18 áno, to je pravda. Zdravie na prvom mieste...

rutyruth
autor
14. okt 2025
@tundra

Sranda, myslite na pracu.Ja by som si kupil 🤔 a cau👋

@tundra peckaaa...

binarypete
Autor odpoveď zmazal
margotka17
15. okt 2025

@rutyruth neviem, no 3 x by som si rozmyslela, čo s poslednými peniazmi, čo kúpim a čoho kúpu ešte odložím.

nelka93
15. okt 2025

Investovala nech sa zhodnocuju. Nemenila by som ich za žiadne taketo veci. Maximálne letenka a prec odtialto