Skúsenosti s produktami Teta drogerie
Ahojte maminky, mate skúsenosti s produktami z Tety Drogeri, resp. ich značkou? Vlhčené obrúsky, čistiace prostriedky do domácnosti a podobne? Chodila som dlhé roky do DMky, ale zrušili nám predajňu na sídlisku a už je iba v obchodných centrách čo mám zbytočne ďaleko bez auta. Tetu máme novú predajňu otvorenú na sídlisku tak či sa oplatí. Ďakujem 😊
Ja chodím do tety, neznašam Dm. Ale kupujem normálne značky, nie lacné šmejdy
@anonym_autor čo znamená oplatí?normálna drogéria ja tam chodím len preto, že je blízko a je drahá.Ci aviváže, suchý šampón skoro 7 eur, DM sa nič cenovo a výberom nevyrovná
Mokré servítky kupujem nie pre dieťa, ale dospelých stoja 1,20/ 60 ks.Tak zvyšujú ceny, že nie pár centov, ale euro a pod...občas majú v akcii prášky, ale to, keď pozries Tesco, Kaufland tiež kúpiš.
Jediné čo chválim sú bio šampóny, krémy z českej firmy.Zalezi čo kuoujes čistiace prostriedky na čo?
Dlazka, Jar, Cif?sú veci, ktoré kupujem iba v DM a Lidli.

@anonym_autor myslite to Q power? Ja som raz kúpila wc čistic ze ved lacný a co.. no ale smrdí mi to 🙈🙈 ale iné veci nemusia byt zle.. treba asi ovonat minimalne, a účinnosť uvidíte potom... inak mavaju super akcie , aj na eshope, veľakrát lacnejšie ako inde..