Dá sa v domácej pekárni urobiť celozrnný chlieb?
Ahojte, rada by som sa opýtala na domácu pekáreň. Deti mi jedia iba celozrnný chlieb. Má to význam kupovať?
Je to zložité v tom robiť?
Urobím tam celozrnný chlieb?
Má význam kupovať pekárničku?
Je chlieb dobrý a oplatí sa to?
Ďakujem za každú radu
Samozrejme že dá. Pekarnicka je super vec keď nemáš na to čas.. ráno len pripravis ingrediencie, nastavis časovač a večer máš chlebík bez roboty.. ja mám rada aj ručne robený chlieb keď si urobil ale aj z pekarnicky. Plus pekarnicku používam len na miesenie cesta veľakrát.
ahojko ja mam pekarnicku da sa v nej spravit aj celozrnny chlieb, ale casom som sa naucila v pekarnicke len cesto vymiesit a nechat nakysnut peciem ho v trube je lepsi ako v pekarnicke
Votriem sa ak môžem. Máte nejaký dobrý recept na celozrnný chlieb? Alebo kľudne aj rohlík
@anonym_autor dá sa, jasne.
Za mna, kup osatku, v ktorej ti vykysne. Chlieb upecies aj v obyc rure. Len preklopis z osatky na rozohriaty plech v rure a pecies. Ziadna veda.
Ja peciem kvaskovy roky. Nasi maju aj pekaren doma, ale zabera to vela miesta, uz by som nešla do nej.
Vsetko domace pečivo je super, aj vianocka, makovky, bagety, jedno ci kvaskove ci z drozdia. V obchodoch to isle dole vodou s pecivom jeho kvalitou, cenou, zlozenim

Podla mna nepotrebujes tu pekaren, potrebujes dobry recept na celozrnny chleba, a nejaku formu, pripadne osatku. A spravis taky chleba aky chces. Neni to tazke 🙂