Dobré ráno, dievčatá. Ohľadom kvaskovania mám pár otázok:
1. Z kvasku som odložila do chladničky asi 3PL a teda mám z toho materský kvasok. Ostatný kvasok miniem, mám nachystane na kvaskove rožky. Ale..kým miniem zostatkovy kvasok, mám dokrmovat ten materský, keď z neho nebudem odoberať?
2. Na rožky mám nachystane 3 dávky, keďže som ich už robila a fantázia, padli za jedno poobedie. Môžem ich po upeceni dať do mraziaka? Prípadne cesto po finalnom vykvaseni dat bez pecenia do mraziaka a upiect podľa potreby? Môže sa to? Ak áno, ako dlho sa adi pecu take mrazene?
och, baby, ja idem cez víkend skúsiť osie hniezda, držte palce 🙈
a vianočka je pre mňa stále Mount Everest, prvý pokus skončil na recykláciu ako žemlovka 🙊
@ink recept je z tejto stranky https://sites.google.com/view/helenkine-dobroty... a nie je to vela piplacka uz som robila piplavejsie veci😉 y cestom sa dobre pracuje..do rozkvasu som pouzila muku hladku 00 potom do cesta som miesala hladku spaldu a celozrnnu spaldu hladku a trocha este hladkej 00...nech sa dari 🙂
Veď tu nikto neprispieva
@tinusiatko mnam, nádhera pre oko, a určite aj pre jazýček👍šikulka si👏👏