icon

11-mesačné dieťa odmieta materské mlieko

12. feb 2023

Dobrý deň, syn zo dňa na deň prestal chcieť MM. Skúšali sme už všetko možné, ale nemá absolútne žiadny záujem vzdy otoči hlavu. Ževraj ide len o štrajk a vraj sa dieťa v tomto veku neodstavi samé? Je to pravda alebo je možné, že už MM jednoducho nechce.

ivangeline
12. feb 2023

Nechce, mliecne výrobky a papat stravu.

sono2
12. feb 2023

@ivangeline áno je to štrajk.
Ma fľašu/ cumel?

pribinak
12. feb 2023

Kľudne sa odstaví samé. Má takmer rok a papa tuhú stravu

mamamasama
12. feb 2023

Nechce. Môj druhy sa tiez odstavil sam. Tyzden po prvych narodeninach. Ani odsate, ani z prsnika, dokonca ani umele. Zacal pit kravske. To mu chutilo 😅

nevenka
12. feb 2023

Nasa mala strajk v 9 mesiacoch. S jedenim inej stravy bol este problem, 3 dni bola skoro o hlade a smade, ani v noci nechcela v polospanku. Nosila som ju koza na kozu v nosici a to zabralo, prisala sa a pila potom este do 20 mesiacov.

lladybirdd
12. feb 2023

Môj prvorodený, síce už nebol na MM, ale na UM, no tiež okolo 11 mesiaca prestal piť mlieko úplne..večer pred spaním som mu namiesto fľaše mliečka musela robiť kaše (robila som do mlieka) ..zjedol aj jogurt..takže s mliečnymi výrobkami problém nemal, len teda samotné mliečko ani za svet🙈no malo to aj výhodu, že v noci prestal pýtať jesť a pekne prespal noc bez papania..

mariet24
12. feb 2023

Obaja synovia si vysadili mlieko v podobnom veku .. odmietali

essenceee
25. feb 2023

možno iba štrajkuje. Ale kludne jej kup nejake bio mliečko, nejake kaše, pyre a daj jej to.Davaj vela pit, aby nebolo dehydrovane