11-mesačné dieťa odmieta materské mlieko
Dobrý deň, syn zo dňa na deň prestal chcieť MM. Skúšali sme už všetko možné, ale nemá absolútne žiadny záujem vzdy otoči hlavu. Ževraj ide len o štrajk a vraj sa dieťa v tomto veku neodstavi samé? Je to pravda alebo je možné, že už MM jednoducho nechce.
@ivangeline áno je to štrajk.
Ma fľašu/ cumel?
Kľudne sa odstaví samé. Má takmer rok a papa tuhú stravu
Nechce. Môj druhy sa tiez odstavil sam. Tyzden po prvych narodeninach. Ani odsate, ani z prsnika, dokonca ani umele. Zacal pit kravske. To mu chutilo 😅
Nasa mala strajk v 9 mesiacoch. S jedenim inej stravy bol este problem, 3 dni bola skoro o hlade a smade, ani v noci nechcela v polospanku. Nosila som ju koza na kozu v nosici a to zabralo, prisala sa a pila potom este do 20 mesiacov.
Môj prvorodený, síce už nebol na MM, ale na UM, no tiež okolo 11 mesiaca prestal piť mlieko úplne..večer pred spaním som mu namiesto fľaše mliečka musela robiť kaše (robila som do mlieka) ..zjedol aj jogurt..takže s mliečnymi výrobkami problém nemal, len teda samotné mliečko ani za svet🙈no malo to aj výhodu, že v noci prestal pýtať jesť a pekne prespal noc bez papania..
Obaja synovia si vysadili mlieko v podobnom veku .. odmietali
možno iba štrajkuje. Ale kludne jej kup nejake bio mliečko, nejake kaše, pyre a daj jej to.Davaj vela pit, aby nebolo dehydrovane

Nechce, mliecne výrobky a papat stravu.