icon

Aké je najvhodejšie oblečenie pre dojčiace maminy?

tehotna85
3. apr 2019

Dobry den....o mesiac mam ternin...mozno taka otazka...no chcem sa opytat zien ktore kojili ake tricka popripade saty ste nosili....iba na ramienka alebo gombiky???dakujem

tyrkysova_kobyla
3. apr 2019

@tehotna85 existuju aj tricka na kojenie

simonkaa27
3. apr 2019

Uz bude teplo, tak lepsie sa ti budu nosit tricka na ramienka ale ako napisala kobyla, existuju aj konkretne na kojenie tricka

bobula46
3. apr 2019

@tehotna85 mne sa tie tričká na kojenie nepáčilo, ani s podprsenkami som nebola spokojná. Normálne obyčajné tielko na ramienka som mala, a na tom nejakú košeľu s gombíkmi a rozopla som hocikedy bolo treba.
Na začiatku bola pre mňa najpohodlnejšia športová podprsenka, v tej som aj spávala pretože keď som mala voľné prsia tak boleli

bobula46
3. apr 2019

A ešte do bolo pre mňa top boli tie blúzky a tričká ktoré boli na ramená a s gumičkou (také čo majú tie volany a podobne) mala som také šaty, blúzky a v tom sa mi najlepšie kojilo

miminka91
3. apr 2019

@tehotna85 gombiky alebo ramienka, bez ramienkove variant mas milion toto je ten najmensi problem 🙂

beky1813
3. apr 2019

Ja som nosila tielka a tričká na gombíky

majka2307
25. apr 2019

V lete je to fakt najmensi problem. Je veeela volnych triciek siat bluzok... Uz v zime viac riesis.mikiny a pod. Tak užívaj ze mas letne babo a vela stastia prajem

sasanka605
25. apr 2019

V lete normalne v pohode obycajne veci ako pred kojenim ale v zime davat tri vrstvy narychlo dole bola lahoda 🙂

janoh9
30. okt 2020

este to hladas? Akozew predpokladam, ze hej, kedze asi mate teraz babo, no moja manzelka mala toto https://kojo.shop/ akoze bolo to z tych drahsich obleceni, ale oplatilo sa to, kupil som jej potom aj na vianoce dalsie tricko s dlhym rukavom a bola velmi rada 🙂 tak ja mozme len odporucat, preto aj pisem, elbo chcem, aby ludia o tom vedeli, pride mi to take zabudnute troska a pritom domaca, slovenska znacka