Ako bezpečne zastaviť laktáciu a predchádzať zápalom?
Ahojte, prosím skúste mi poradiť. Som mesiac po pôrode a už druhýkrát so zápalom prsníka. Ja už nevládzem. Dojcim od začiatku cez klobúčiky, inak nám to absolútne nešlo, boli pri mne tri laktacne poradkyne. Od začiatku je to strašne bolestivé, mlieka mám málo, bradavky doráňané, teraz druhýkrát zápal prsnika. Počúvala som aj rady lekárov, aj laktacnych poradkyň, čítala som, hodiny a hodiny sme skúšali, bez tých klobučikov sa proste neprisaje. Ale ja už nevládzem, toľko bolesti a už som povedala dosť. Mám doma ešte jedno dieťa a aj to potrebuje zdravu mamu, nie ubolenu ženu s depresiou, zimnicami, teplotami, čo sa aj boji ísť sama do sprchy, aby neodpadla. Po druhom zápale prsníka mám ešte v jednom prsníku hrčku. Poradte mi, ako sa zbaviť aj toho mala mlieka čo mám, aby tá hrčka neostala?
@anonym_autor bud lieky od gynekológa, alebo odsať len minimum a prsia stiahnuť a čakať.hrcku rozmasirovat.Ale mne sa mlieko robilo len čo som dieťa mohla, alebo cítila vôňu.beries ATB?
@anonym_8be377 áno, beriem Znobact...lieky od gynekológa sú vraj hormóny, máš s tým skúsenosť?

@anonym_autor bud lieky od gynekológa, alebo odsať len minimum a prsia stiahnuť a čakať.hrcku rozmasirovat.Ale mne sa mlieko robilo len čo som dieťa mohla, alebo cítila vôňu.beries ATB?