Ako podporiť tvorbu mlieka počas dojčenia?
Ahoj babatko má 20 dni a moje prsia vôbec nie sú naliate a žiaľ bábätku to vôbec nestačí …
Musím aj pridávať prikrm
Odsávačku som skúšala ale odsajem tak 15ml za 30-40 minut
Nejaké rady ?
Dakujem
@anonym_autor preco by si mala mat naliate prsa, ked stale kojis? Za mna cluster feeding, tam kojis dokola. Ja som tiez nikdy neodsala skoro nic ked som chcela. Ale ked mi pretecie zrazu mlieko, tak mozem menit vsetko okolo. Ja, dieta, matrac, vsetko mokre jak pes. Skus na tvorbu mlieka hroznovu stavu riedenu a kasu z ovsennych vlociek.
@anonym_autor nemala som pri druhom dieťati naliate prsia vôbec, odsávačkou som neodsala viac ako 30ml a dieťa priberalo 1kg/mes aj bez prikrmovanie 🙂. Na tvorbu mlieka potrebuješ pestrú stravu, veľa tekutín a dieťa často na prsníku.
@denkabemommy Nasa mlada pani je ako jedna gula. Vyzera ako budha, iba kojim 😂🙈 Nechapem z toho, faldy ma ako buldocek
@anonym_autor ja kojim uz 1,5 roka a nikdy som nic nedostala🙂 ja som pila slivkovu tuším stavu z.dmky a co najviac prikladala bábätko. Prsia naliate mat nemusíš
@denkabemommy Nasa mlada pani je ako jedna gula. Vyzera ako budha, iba kojim 😂🙈 Nechapem z toho, faldy ma ako buldocek
@kiki68 ja som porodila tiež také mini bábätká ani 3kg nemali a keď som sa pri 2. pytala sestričky pri odchode, či veľa schudol, tak sa na mňa pozrela ako na blbú a vraví mi “má viac, než bola jeho pôrodná váha” 🤣 Dnes sú obe deti štíhli športovci 🙏.
@kiki68 ja som porodila tiež také mini bábätká ani 3kg nemali a keď som sa pri 2. pytala sestričky pri odchode, či veľa schudol, tak sa na mňa pozrela ako na blbú a vraví mi “má viac, než bola jeho pôrodná váha” 🤣 Dnes sú obe deti štíhli športovci 🙏.
@denkabemommy ja som taka bola pri synovi, ci mam dost mlieka, jedna sestricka mi povedala, ze s mojimi prsami by nakojila armadu 😂😂😂 Potom sme mali okolo 2 mes takuto krizu ako popisuje autorka, ja ze nemozem mat dost mlieka, ale kde, mala som. Keby ma nepodrzi muz asi nekojim.za to som mu vdacna, lebo sa postavil tym babkam s flaskou v ruke, ze ved treba dokrmit. Druhe dieta to uz je taky bucifalek, ze tam neriesim. Ta by jedla stale.

@anonym_autor nemala som pri druhom dieťati naliate prsia vôbec, odsávačkou som neodsala viac ako 30ml a dieťa priberalo 1kg/mes aj bez prikrmovanie 🙂. Na tvorbu mlieka potrebuješ pestrú stravu, veľa tekutín a dieťa často na prsníku.