Ako podporiť tvorbu mlieka?
22. sep 2012
mamicky poradte co mam robit,som treti den po cisarskom a nemam mlieko,malinky je strasne nervozny a hladny este nic nepapal,co mam robit pre spustenie mlieka????? pijem vela vody,masirujem prsia. mam skusit odsavat na prazdno?pomoze to?
Predošlá
Strana
z2
Ahojky mám 2,5 mesačného chlapčeka a mne osobne pomahajú bylinky Benedikt lekársky a Senovka grécka pijem odvar 1xdenne, vyskúšaj možno ti pomôžu. Kúpila som si aj drahé tabletky more milk sú tiež dobré a obsahujú tieto dve bylinky. Teraz ich neberiem nahrádzam to odvarom 🙂 a samozrejme toľkokrát písané časté prikladanie k prsníku 😉 .
Caute poradte mi som 3 tyzdne po sekcii a stale sa mi nerobi mliecko iba uplne minimum co malickej nestaci.
@deniska0000000000 skontrolovať prisatie..
Predošlá
Strana
z2

ja by som skusila tu odsavacku naprazdno... bo mala som nieco podobne, sice na 3-4den sa mi rozbiehalo velmi pomalicky a doma sme zapasili o kazdu kvapku, bo sa mi zle spustalo mlieko. Takze ako pisu mamicky, castejsie prikladat a ak ti spinka dlhsie tak podla mojho nazoru naprazdno odsavat, bo to mi radila aj poradkyna, ze aj ked mliecko netecie, treba pravidelne stimulovat bradavky