icon

Ako podporiť tvorbu mlieka?

lenoch777
22. sep 2012

mamicky poradte co mam robit,som treti den po cisarskom a nemam mlieko,malinky je strasne nervozny a hladny este nic nepapal,co mam robit pre spustenie mlieka????? pijem vela vody,masirujem prsia. mam skusit odsavat na prazdno?pomoze to?

Strana
z2
rolla20
23. sep 2012

ja by som skusila tu odsavacku naprazdno... bo mala som nieco podobne, sice na 3-4den sa mi rozbiehalo velmi pomalicky a doma sme zapasili o kazdu kvapku, bo sa mi zle spustalo mlieko. Takze ako pisu mamicky, castejsie prikladat a ak ti spinka dlhsie tak podla mojho nazoru naprazdno odsavat, bo to mi radila aj poradkyna, ze aj ked mliecko netecie, treba pravidelne stimulovat bradavky

bibko2
24. sep 2012

Ahojky mám 2,5 mesačného chlapčeka a mne osobne pomahajú bylinky Benedikt lekársky a Senovka grécka pijem odvar 1xdenne, vyskúšaj možno ti pomôžu. Kúpila som si aj drahé tabletky more milk sú tiež dobré a obsahujú tieto dve bylinky. Teraz ich neberiem nahrádzam to odvarom 🙂 a samozrejme toľkokrát písané časté prikladanie k prsníku 😉 .

deniska0000000000
20. jan 2017

Caute poradte mi som 3 tyzdne po sekcii a stale sa mi nerobi mliecko iba uplne minimum co malickej nestaci.

luba41
21. jan 2017

@deniska0000000000 skontrolovať prisatie..

Strana
z2