icon

Ako prestať koiť 31 mesačné dieťa?

klaudia4444
20. jan 2017

ahojte potrebovala by som poradiť...mám strašne veľký problém môj chlapček. ..lepšie povedané cickos ma 2roky a 7mesiacov a ešte stále kojim neviem ako prestať on je normálne závislý. ..a druhý problém že neostane bezomna ani na minútku keď ho nechám napr s manželom tak začne tak plače že až zvracia prosím ak viete poraďte čo mám robiť ďakujem 😢😢

Strana
z3
mirkave
22. jan 2017

@evkars nemala som srdce na to,aby som ho nechala vyplakat. To je podla mna moc drasticke. Takto pochopil,ze nieco neni v poriadku,mlieko "skyslo" a uz neni chutne. Aj ked mi to bolo luto,aj syn si obcas spomenul,ze ako papaval z prsa mliecko.....ale zvladli sme to 🙂

senta_sofia
22. jan 2017

@klaudia4444 ja som ako prve zrusila nocne,ponukla som caj,ked sa zobudil,chvilu poreval,lebo caj nechcel a spal dalej. Na dalsie zobudenie ten isty scenar,ale dalsiu noc uz bol hore len raz a dalsiu uz vobec. Nasledne som hned po tej prvej noci nedala rano,potom normalne jedol,kedze bol hladny a ostalo vlastne len kojenie pred poobednajsim a vecernym spankom.U nas to trvalo priblizne dva tyzdne,ale nebolo z mojej strany treba ziadne lieky ani caje na zastavenie laktacie,telo sa stihlo prisposobit. Musis byt zasadova,tym revom ta vydiera,lebo vie,ze ta zlomi.

klaudia4444
autor
23. jan 2017

@mamutka ďakujem ti krásne za nápad...celý deň a celú noc sme boli bez ciciny a bez plaču...dúfam,že to tak bude aj naďalej prosím Drz palce a ešte raz Diki 😍😘

mamutka
23. jan 2017

@klaudia4444 jej, to sa tesim 🙂 vidis, uz je velky, chape tento vazny problem. My sme si s malym tak spolu polamentovali, teda, ze ako sa to mina, fuha, taketo veci, no co uz, treba si najst inu zabavku.... strasne zlato to bral 😇 tak sa drzte aj nadalej, co uz, ked pramen akoze vyschol 😀

Strana
z3