icon

Ako riešiť ospalosť bábätka počas dojčenia?

kary12
Včera o 20:00

Zdravim. Chcela by som sa opytat na kojenie. Mam 2-tyzdnove babatko, ktore ked sa prisaje na prsnik, tak vypije 2-3 glgy a zaspi. Budim ju pocas kojenia ale bezvysledne. A takto sa potom vie budit kazdych 30 minut az hodinu. Najma v noci to nedavam a preto som to zacala riesit odsavanim mliecka. Iba z flase mi vypije celu davku. Neviem, ci toto je len docasny problem a potom uz bude cula a schopna pit sama alebo cele kojenie pokaslem tym, ze jej odsavam, tym padom sa mi nebude tvorit mliecko a zaroven bude kvoli flaske odmietat prsnik.
Dakujem za odpoved

reanda
Včera o 22:09

co je cela davka? u dvojtyzdnoveho je uplne normalne, ze pije aj kazdu hodinu.. skus pri piti stlacat prsnik, aby jej lepsie tieklo..
tazko povedat, ci tym 'pokasles dojcenie', ale je dost mozne, ze bude dieta lenive sat, ked jej z flase tecie lahsie

anonym_aef60c
Dnes o 08:27

Presne toto riešim teraz s 10 dňovou...aj tri hodiny vkuse vie byť takto na prse , lebo len dudle , potom si dá pár glgov a zaspí ...už som z toho unavená lebo mám pocit že celý deň len kojim a aj tak je hladná 🙃