Ako úspešne odstaviť dieťa od dojčenia?
Ahojte, moje dieta bude mat rok, kojenie mi uz zacina dost prekazat, mam z neho zniceny chrbat, v noci som vkuse vykrutena, casto sa budi. Nemozem pomaly nikam ist, lebo kojim. Ak potrebujem niekam ist, chce to brutalnu logistiku aj so spankami atd. Dieta zje z pevnej stravy zo vsetkeho par lyziciek, vodu odmieta v akejkolvek forme. Mali ste to takto niektora? Ako ste postupovali? Da sa to aktualne vobec? Umele mlieko mal maposledy asi v 4. mesiaci parkrat, nechce ho. Vdaka
A prečo nikde nemozes ist? Ved zober male zo sebou a nápojov keď potrebuje. Spanky, keď chcem/potrebujem niekde ist nakúpiť, neriešim. Zadpi mozno neskôr.
Ale chápem uplne, ze ti to začína prekážať. Skus dat namiesto vody čaj. Náš tiez odmietal um. Vyskúšať trebars banánová koktail. To trebars vypil velmi rada. Kamoske zase maly začal poriadne jesť a piť po odkojeni.
Ja som 2x tiez skončila s korením v roku, maly hrozne kusal koli zubom a to proste nešlo!
Porad sa idealne s doktorkou, akvti to vadí. A skus odsavat mlieko ak chces.
Cez deň vypusti postupne dávky kojenia. Drzim palce.
@svetlonos je velmi narocne ho brat vsade so sebou - k doktorom atd. V obchode je to s nim tiez narocne, v kociku je nerad, treba ho nosit na rukach, place tam. Nie vzdy je na toto energia. Odsavacka mne osobne, aj elektricka, odsaje tak 20ml, toto nie je moja cesta. A caj riez nechce. 😀 ale vdaka za komentar
@t1nusa dakujem 🤍
Ach jaj, tak to máš naozaj náročné. Mne v pohode zaspal v kocari a ja si kludne v nákupnom centre vtedy mohla dat obed.
Ale skus sa poradiť s laktacnou (normalnou) piradkynou. Oni majú mnoho skusenosti aj s ukončením dojčenia v takychto náročnejších prípadoch, keď tie deťúrence nejedia riadne prikrmy. Všetko dobre a nech to čoskoro zvládnete k vašej obojstrannej spokojnosti.
Ved skus dat umele a uvidis.
Tu by som sa ale bala lebo-jedlo zje par lyziciek. Caj nie. Tak co teda ma prevazne ten prsnik? Lebo ak nedas prsnik co bude hladne? Najprv musi jest ine aby si nedala aj toto.
@oliolijanka v nosici byt nechce 🥲 skusili sme x krat
@maryetta umele mlieko nechce, pit z flase odmieta uplne. A ano, tekutiny ma z mojho mlieka, preto sa ho aj bojim odstavit

ahoj, dcérka ma 1,5 roka a podarilo sa mi odstaviť na noc, ale denné bude problém, lebo tiež toho veľa nezje, ale aspoň vodu dokáže vypiť aj celú fľašku počas dňa… každopádne úplne s tebou súcitim, ja uz mám chrbát tiež v prdeli a celé je to obmedzujúce… držím ti palce nech sa ti podarí úspešne odstaviť 🤍