Ako zrušiť nočné dojčenie?
Ahojte, syncek ma rok, dojcim na poziadanie. Papat mi velmi nechce ale aspon vzdy ochutna. Nenutim ho, niekedy si da 2-3lyzicky inokedy aj 10. Nikdy to nie je plna porcia.
V noci sa mi budi cca 4-krat. Ako by som vedela docielit, aby spal lepsie? Ako ste zrusili nocne dojcenie? Cumel ani flasa s cajom nepomaha. Vdaka
Prveho som v noci dojcila cca do 1,5 roka. Potom to uz bolo skor len take cuckanie, tak som to ukoncila. Nedavala som mu ziadnu nahradu, ani cajik, nic.. Len ho utisila, aby spinkal dalej. Chvilku to trvalo, ale zvykol si raz dva, a potom uz prespal celu noc. Odsleduj si, ci vazne papa, lebo je hladny alebo len cucka.. Ak papa, tak skus zvysit prijem stravy cez den, aby v noci nebol taky hladny...
Ja som to mala u oboch kojených .Starší sa budil na kojenie v kuse a do dvoch rokov, čo som ho kojila som viac vstávala ako spala. On celkovo zle správal.Aj neskôr ako som ho odstavila.Vzdy mal taký plytký spánok. Mladší bol kojený do roka ,odstavil sa sám a ako sme začali dávať UM lepšie vydržal prespať noc.Ale on bol celkovo pokojné dieťa a oveľa lepšie spával.A nikdy nezabudnem aká som bola nešťastná,že odmietal už kojenie.

Sestra mala to isté, akurát, že jej pomohlo až to, keď prešli na umelé mlieko, ale to ty asi riešiť nechceš 🙂 Neviem poradiť nič iné.