Ako zvládať dlhodobé odsávanie materského mlieka?
Ahojte nájde sa tu nejaká mamička ktorá si mlieko čisto len odsávala niekoľko rokov a tak dávala z fľašky ? Akú odsávačku ste používali z ktorou ste boli spokojné ? Ako často ste odsavali ? Koľko rokov/mesiacov vám to vydržalo ?
Ja som dojčila aj odsávala a teraz tiež dojčímnaj odsávam a ja by som skúsila aj odsávačku do podprsenky kus zavadzia ale máš voľné ruky a vieš kusok fungovať a ešte druhá vec pri dcérke som si všimla, že po odsaní odsávačkou keď už mlieko nejde si ešte cca 20 ml odstrieknem ručne tak ak by si mala na to čas ja byť v tvojej situácii by som si čas od času aj takto doodstrekávala..
Mam kamaratku co len odsavala od zaciatku ale potom to vzdala lebo sa jej prestalo tvorit mlieko.. mne sa napriklad odsat nedalo vobec popritom som normalne kojla. Odsavacka kvalitna a mlieka par kvapiek
Odsavala som dva krát po pol roka - prvý krát avent a druhy krát laninosh - obe boli ok
2x9m s lansinoh 2v1 na obe prsia, skusala som aj medelu iste obdobie ale nefungovala tak efektivne.pre mna to bol aj relax a prijemnejsie ako dojcenie po pravde...aj ked menej prakticke.

Ano, trvalo to presne 1,5r, bolo to dost vycerpavajuce, mala som elektricku odsavacku lansinoh 2in1, vynikajuca, cudujem sa,ze ju neporantalo 😆 odsavala som kazde 2,5h lebo sa tak nalievali prsia,az to bolelo.