Ako zvládnuť dojčenie iba pri zvuku vysávača?
Ahojte nezažili ste to niekto? Áno asi si môžeme zato sami, ale malý mal koliky a zaspať alebo ukludniť sa nevedel inak ako pri pustenom vysávači. Má 5 mesiacov, bdelé okno 2 -2,5 h a počas toho pomrnkáva( myslím si že pocit smädu)… ale akonálne dám prsník, skúsim všetky polohy nič- otáča hlavu odmieta prsník…. Zapnem karcher a otočí sa ku mne a napije sa. Ide ma poraziť, neviem si to predstaviť niekam aj ísť do sveta 😂 chápete ma…. Alebo je ok že dieťa nemá prsník celé bdelé okno? Až po zobudení? Neviem možno to silím….
Toto je pokracovanie kauzy mixera?
Btw neskusili ste zvuk inej znacky vysavaca? Ci musi byt karcher?
A preco by malo 5m dieta byt dojcene..ked nejde spat a nie je hladne?
Ja tomu nechapem. Co je bdele okno? Ze je hore? A nechce vtedy prsnik ani vysavac ci co?
@ivangeline napriklad od smädu? Ty nepiješ mimo jedla ? Ked nebude za 4 hodiny hladné tak ani smädné ?
@monika35493 ach ženy niektoré ste tu múdre ako rádio, nič v zlom…. Ironické komentáre a posmešky, ale čo je bdelé okno neviete…. 👌
@simsalabim keď je hore nechce piť, ale za 2 hodiny mi nepríde, že je ok že si nedá ani od smädu…. A ked má ten zvuk sa napije….
Ked bude smadny/hladny napije sa aj bez karchera.
Ahoj, miesto vysávača môžeš skúsiť zvuk na mobile - sú rôzne aplikácie s bielym sumom a podobnými zvukmi...
No ďalšia možnosť mi napadla, že on sa možno boji toho zvuku, je v strese a dojčením sa upokojuje, čiže možno to nie je práve ideálny/žiadaný scenár.... Ale tiež mi nie je úplne jasna tá situácia/problem z tohto príspevku, zvaz si zavolať laktačná poradkyňu a odkonzultuj množstvo pocikanych plienok za deň, polohy dojčenia a celkové prospieva je bábätká a tvoju pohodu I pochybnosti.
@monika35493 je to ok, ver mi.
@sasesoe báť sa ho určité nebojí, to viem s istotou 🤣 5 m pri tom zvuku zaspáva
Najhoršie na čo ho môžeš naučiť sú podobné blbosti ako píšeš. Potom ako s ním budeš fungovať mimo domu? Ja som takto prvé dieťa naučila na fitloptu,pri druhom som už takú chybu nespravila. Keď bude hladný napije sa aj bez týchto kravín. Však už začne jesť príkrmy, tak už budeš ponúkať aj vodu
Podla mna je ok ze nepije pocas bdeleho okna len tak hocikedy… po zobudeni ked sa dojci od hladu sa prisaje uplne normalne beh vysavaca? Pokial ano tak nie je o com, proste to staci. Pri tomto sa treba riadit tym ci je dieta dostatocne hydratovane (nema prepadnutu fontanelu? Moci dostatocne? Place so slzami/nema suche sliznice?), nie tym, ci sa rodicovi zda ze by mali pit viac. Pokial ten prijem tekutin ktory ma pred spankom alebo po zobudeni staci na to aby dieta bolo hydratovane a spokojne, tak mu netreba nutit prsnik. Pokial ponuknes a prisaje sa, je to ok, ale toto mi pride zbytocne komplikovane a neprakticke. Podla mna je na case skusit zmenit spankove asociacie, vysavac postupne zrusit, skus ked tak klasicky biely sum, nieco prijemne a normalnej hlasitosti 😄
@monika35493 ...za 4h je preunavene a nevydrzi na prsniku...pokym nie je upokojene..co vysavac sposobuje. Moj pomaly 8m nie je 4h hore...

" je ok že dieťa nemá prsník celé bdelé okno?" - tym myslis, ze je stale prisosnuty na prsniku? Ci iba to, ze ked je hore, tak nepije? Nejako ti nerozumiem.