Bábätko sa chce večer stále dojčiť
Mám týždňové bábo. Cez deň sa pýta asi 3x na prsia. Veľa spi cez deň. Ale keď príde večer tak sa začína že ona chce byť non-stop na prsiach .
@anonym_autor veď len teraz z Teba vyšlo, chce byť na Tebe s Tebou, cítiť Ťa. V brušku bol napapaný nonstop - tak si ešte zvyká, že teraz je to ibak. A on nevie, kedy je deň a noc, takže chce vtedy, kedy chce. Uvoľni sa, pritúl si ho a nechaj ho tam, kde mu je najlepšie - na Tebe. A to píšem ako niekto, kto síce nedojčil, ale aj tak bolo to moje bejby stále na mne 😏
@michaela329 ja som dojčila a dlho a súhlasím, dieťa potrebuje a chce blízkosť matky. Veď nič iné doteraz nepoznalo.
@anonym_autor daj sa do pohody, ak potrebuješ predstavu. Tak si vezmi seba, že si v úplne cudzej krajine, v ktorej neovládaš jazyk, ani svoje telo, zvyky, nevieš ako ľudia žijú, čo jedia,… ale poznáš tam jednu jedinú osobu, ktorá to všetko vie a pomáha ti so všetkým. Takže koho by si chcela mať stále pri sebe?
@anonym_autor prve tyzdne som stravila na gauci, pozerala serial a dojcila skoro stale 😀 je to normalne, casom to prejde
@anonym_autor Moja dcéra sa prvé týždne chcela dojčiť cca každých 45 min. (cez deň aj v noci) a chcela byť pri mne... Neverila som, že to bude inak, ale bolo.😉 Časom sa menili intervaly, potom prišli kolíky..., no potom bolo všetko už ustalenejsie. Držte sa a gratulujem k bábätku, časom sa bude všetko meniť.❤️

@anonym_autor veď len teraz z Teba vyšlo, chce byť na Tebe s Tebou, cítiť Ťa. V brušku bol napapaný nonstop - tak si ešte zvyká, že teraz je to ibak. A on nevie, kedy je deň a noc, takže chce vtedy, kedy chce. Uvoľni sa, pritúl si ho a nechaj ho tam, kde mu je najlepšie - na Tebe. A to píšem ako niekto, kto síce nedojčil, ale aj tak bolo to moje bejby stále na mne 😏