Chcem prestať kojiť z jedného prsníka

tehulka_mk
29. jún 2013

Ahojte maminy.Prišla som si po radu.Z jedného prsníka kojím už cez rok,z druhéhé mi pomaly vymizlo mlieko už od 3.mesiaca veku môjho synčeka.
Len by som prosila o pár rád,ako skončiť aj s tým druhým.Netreba ma už presviedčať,aby som kojila ďalej,už mám dosť,cítím,že už stačí.Ale ide o toto.
Posledný týždeň som dávala malému prsko len v noci aj to raz.No stále mi navrelo,bolelo.Teraz 27ho v noci som už nedala prvýkrát,28ho v noci som tiež nedala a dnes tiež nie.Už pomaly aj očakávam,kedy prídu bolesti,spravia sa hrčky,alebo čokoľvek,no zatiaľ nič.Ale prsko je pevné,napnuté,je tam mliečko.
Idem na to dobre?Chcela by som to tak,že keď začne bolieť,trošku malého nechám pocucať a vystriekam si pár ml,nech sa to ukľudní.Alebo nejaký iný recept?Lebo teraz,keď ani nebolí mám pocit,že ostane takejto veľkosti a to snáď nie!Veď druhý prsník mám spľasnutý už od tých 3 mesiacov malého.
Poradíte nejaké lepšie postupy?Ale zas aby sa nerozbehlo ☹ Odsávačku nemám.
Ďakujem.

xenicka13
29. jún 2013

dobre na to chces ist, ja som odstriekala par kvapiek, ked uz bolo ako kamen a zacalo pobolievat, sat uz nedavaj, dobre je aj stiahnut prsia a ked sa da obmedzit tekutiny