Chudnutie počas dojčenia
Štítnu žľazu mám skontrolovanú.
Je pravda že mám živé dieťa, 1,5 ročná, veľa sa pri nej nabeham, stále kojim.
Pred pôrodom som mala stále cca 67kg , výška 174cm. Teraz som sa dostala na 59kg.
Jem veľa. Môže to byť z kojenia a behania okolo malej alebo pátrať ďalej po príčine? Schudli ste niektorá takto veľmi počas kojenia?
Vďaka.
Ano tiez tak mam. Tiez som pred porodom mala 67-68kg. Teraz ako kojim tak mam 63-64kg.
Ja som velmi schudla pri kojeni druhej dcery. Po ukonceni kojenia som pribrala. Paradoxne, pri prvej dcere to bolo presne naopak. Kym som kojila, neschudla som, az potom.
Ja mám len 3 mesačné a už som od pôrodu schudla 2 kilá, pred pôrodom 62 teraz 54. Výška 170, musela som si kupovať rifle veľkosti 34, lebo moje 38 mi všetky padali. Jem aj 7 krát denne a ešte o 23 vyzieram chladničku, chcem sa dostať aspoň na 57, ale zatiaľ sa to nehýbe, môžem byť rada že to aspoň neklesá. Krv mám tiež v poriadku.
Ja mam dve deti jedno ešte dojcim a kila sa ma neskutočne držia. Až keď som prvé orestala dojčiť až vtedy to šlo rýchlo dole...takže ticho závidím.

je to dojcenim. nemusis mat stresy. 🙂 ja ked som kojila tak na mne vsetko oblecenie len viselo lebo som mala len okolo 50kg. pred tehotenstvom som mala okolo 57kg, a ked som prestala dojcit, tak raz dva som tie kila naberala naspat a teraz som uz cez 60 :D 🙈