icon

Chudnutie počas dojčenia

25. apr 2025

Štítnu žľazu mám skontrolovanú.
Je pravda že mám živé dieťa, 1,5 ročná, veľa sa pri nej nabeham, stále kojim.
Pred pôrodom som mala stále cca 67kg , výška 174cm. Teraz som sa dostala na 59kg.
Jem veľa. Môže to byť z kojenia a behania okolo malej alebo pátrať ďalej po príčine? Schudli ste niektorá takto veľmi počas kojenia?
Vďaka.

lauruska_sumienka
25. apr 2025

je to dojcenim. nemusis mat stresy. 🙂 ja ked som kojila tak na mne vsetko oblecenie len viselo lebo som mala len okolo 50kg. pred tehotenstvom som mala okolo 57kg, a ked som prestala dojcit, tak raz dva som tie kila naberala naspat a teraz som uz cez 60 :D 🙈

maryetta
25. apr 2025

Ano tiez tak mam. Tiez som pred porodom mala 67-68kg. Teraz ako kojim tak mam 63-64kg.

simsalabim
25. apr 2025

Ja som velmi schudla pri kojeni druhej dcery. Po ukonceni kojenia som pribrala. Paradoxne, pri prvej dcere to bolo presne naopak. Kym som kojila, neschudla som, az potom.

barju
25. apr 2025

Ja mám len 3 mesačné a už som od pôrodu schudla 2 kilá, pred pôrodom 62 teraz 54. Výška 170, musela som si kupovať rifle veľkosti 34, lebo moje 38 mi všetky padali. Jem aj 7 krát denne a ešte o 23 vyzieram chladničku, chcem sa dostať aspoň na 57, ale zatiaľ sa to nehýbe, môžem byť rada že to aspoň neklesá. Krv mám tiež v poriadku.

jam29
27. apr 2025

Ja mam dve deti jedno ešte dojcim a kila sa ma neskutočne držia. Až keď som prvé orestala dojčiť až vtedy to šlo rýchlo dole...takže ticho závidím.