icon

Ciprofloxacin a dojčenie

baruska884
12. júl 2023

Ahojte prosím užívali ste liek Ciprofloxacin pri dojčení?

Ďakujem pekne

anicka176
12. júl 2023

@baruska884 podľa e-lactancia.org, by to malo byť v poriadku-bezpečné, https://www.e-lactancia.org/breastfeeding/cipro...

anicka176
12. júl 2023

@baruska884 konkrétne píšu pri užívaní 2x denne

baruska884
autor
12. júl 2023

@anicka176 áno ďakujem tiež som túto stránku pozrela. No potom sú zas iné teórie. Lekár mi tiež nedoporucil (len neviem či mu to není tak jedno) ja mám ale strašné bolesti a potrebovala by som to :/

anavixy
12. júl 2023

@baruska884 ine teorie su zbytocne, ked databaza ktora sa venuje vylucne liekom a dojceniu povazuje liecbu za bezpecnu. Lekari tieto databazy nie ze ignoruju ale vacsina ich ani len nepozna, standardne sa lieky na dojciacich matkach netestuju, preto v pribalovom letaku automaticky pisu ze sa nema dojcit alebo sa mas poradit s lekarom, ktory ti ignorantsky radsej poradi prerusit dojcenie a vacsinou uplne zbytocne. Pokial na e-lactancii alebo inej databaze najdes informaciu ze dojcit s konkretnym liekom mozes, tak dojcit mozes a ziadne ine “teorie” a nepodlozene nazory ta zaujimat nemusia.
Naco konkretne to potrebujes uzivat ked pises o bolestiach?

baruska884
autor
12. júl 2023

@anavixy som po operácii hemoroidov a polypov. Bolesti mám strašné. Mám tam zápal :(

anavixy
12. júl 2023

@baruska884 och tak to musi byt velmi neprijemne, kamaratka tiez bola nedavno takto, ona sice atb neuzivala lebo radsej nesla k dr si ich predpisat🤦🏻‍♀️ ale urcite by to pomohlo a rychlejsie sa zahojilo, takze nevahala by som na tvojom mieste a tak isto od bolesti mozes aj silnejsie veci nez paralen (vyhladaj si na e-lactancii ak si tak este neurobila), ak potrebujes 🙂 🍀

baruska884
autor
12. júl 2023

@anavixy dávam so Ibalgin ale moc teda nepomáha :/

domiklik
12. júl 2023

@baruska884 áno užívala, ešte mi lek ár prízvukoval, že je to pre dojčiace ženy bezpečné....